Fideszesek, elméleti kérdés! Tegyük fel igaz, ami ezzel az ukrán kiskatonával történt, mit gondoltok erről, ki a felelős ezért?
A forrás a telex, de most az egyszer ne a forráson akadjatok fel, hanem a tartalmáról diskuráljunk! Még egyszer mondom elméleti kérdés, tehát ha nem is hiszed el, de játssz el a gondolattal, hogy mi van, ha igaz a sztori. Akkor mi a véleményed róla?
Mi az, hogy “fideszesek”?!
Komolyan elhiszed, hogy csak pártszimpátia alapján dönthető el, hogy a háborúról mit gondol, mit hisz el az ember?!
Mindegyikről, az oroszról, amerikairól ( mert ez kizárólag az ő háborújuk) bármit.
A háború még ennél is borzalmasabb.
Tök mindegy, hogy felderítők voltak. Ugyanolyan harcosok, hadifoglyok, mint a többi.
Ha igaz ez a borzalom, tegyük mellé az ellenkező félét is.
A háborút be kell fejezni. Ez nem pártállás kérdése.
Vagy a bsloldal hívei ott akarnak pusztulni?
A háborút az USA ki akarja terjeszteni Közép-Európára, és egész Európában totalitárius diktatúrát bevezetni.
Nem vagyok fideszes. Elolvastam a cikket nagyjából. Már a patkányos résznél erősen fogtam a fejem.
Kicsit se gyanús, hogy ez egy kiszínezett történet. Elhiszem, hogy nem kellemes hadifogságban lenni, de azért ez egy ukrán propaganda katyvasz csak.
"Elhiszem, hogy nem kellemes hadifogságban lenni, de azért ez egy ukrán propaganda katyvasz csak."
Tévedsz, az ukránok SOHASEM hazudnak. Nem szokásuk!
Elhiszem, hogy nem kellemes érzés, ha rosszat olvasol az oroszokról, de azért meglep, hogy sokaknak nagyon komoly illúziói vannak arról, hogy az oroszok mennyire jóságos emberek.
Honnan tudod, hogy az ukrán hazudik?
Onnan, hogy mozog a szája.
Amúgy meg, mellesleg nem hiszem, hogy ők kesztyűs kézzel bánnak az orosz foglyokkal, fordított esetben.
"Elhiszem, hogy nem kellemes érzés, ha rosszat olvasol az oroszokról, de azért meglep, hogy sokaknak nagyon komoly illúziói vannak arról, hogy az oroszok mennyire jóságos emberek."
Egyáltalán nem vagyok orosz drukker. Utálom őket is. De basszus... ez a történet egy zs kategóriás filmbe se illene bele. Szégyen, hogy a "független" telex ilyen cikkeket mer publikálni. Ennyi erővel az oroszok történetét is megírhatnák, ők is meséltek 1-2 dolgot, hogy mi történt az orosz kisebbséggel.
Mindkét oldalon hazudnak, mint a vízfolyás.
Ez a cikk úgy túl van tolva, mint egy Hollywoodi film....
Oszd el kettővel, vonj gyököt és ami maradt az talán igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!