Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Úgy néz ki, hogy Trump után...

Úgy néz ki, hogy Trump után már a németek sem akarják finanszírozni Ukrajna háborúztatását?

Figyelt kérdés
Megbukott a német kormány, jönnek az előrehozott választások

nov. 13. 00:42
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
86%
Akarnák, de nincs már rá pénzük. Még mindig nem látják be, hogy tévedés volt. Bár az elején még csak sisakokat küldtek, akkor még volt bennük valamennyi józanság.
nov. 14. 13:46
 22/47 anonim ***** válasza:
27%

"Ezt ki mondta neked??? Huszon-pár százalék azért nem az egész ország."

Azt mondtam, hogy a szavazók többsége. Nem pedig hogy az ország. Ez pedig tényszerű, a pártok népszerűségét tekintve.

"Nem Oroszország indított háborút?

- És ki provokálta ki?"

Jaj, egyem a lelkedet, a szegény Oroszország.😃

"a szabadság mindig nyugatról érkezik

- Ezt megint mire alapozod?"

Felfogod, hogy Orbán szavait idéztem, te szellemi hadirokkant?😄

Ez a baj veletek. A memóriátok egy aranyhaléval vetekszik. Ezért lehet titeket könnyen rángatni a napi aktualitás szerint a párt pillanatnyi irányvonalán, a stabil, kialakult világkép mellőzésével.

nov. 14. 13:56
 23/47 anonim ***** válasza:
65%

"Azt mondtam, hogy a szavazók többsége. Nem pedig hogy az ország. Ez pedig tényszerű, a pártok népszerűségét tekintve."

Én úgy tudtam, a Fidesz volt a legnépszerűbb.. De mindegy biztos a memóriám...

"Felfogod, hogy Orbán szavait idéztem, te szellemi hadirokkant?"

Ezzel mellélőttél, mert nem vagyok Orbán-hívő, nem hallgatom a beszédeit rendszeresen. Ha ő mondta hát ő mondta. Mond az minden baromságot. Ettől még baromság.

"Ez a baj veletek. A memóriátok egy aranyhaléval vetekszik. Ezért lehet titeket könnyen rángatni a napi aktualitás szerint a párt pillanatnyi irányvonalán, a stabil, kialakult világkép mellőzésével."

Erre az előző válaszomban a válasz. Nem érdekel túlzottan milyen "népbuzdító" marhaságokat hord össze Orbán, Magyar, vagy akár Trump. Engem pont azért nem lehet könnyen "rángatni" mert megvan az érzékem és a józanságom ahhoz, hogy könnyedén kiszűrjem az ilyen "kampány-mantrákat" amiket minden politikus időről időre bedob. A lényegre koncentrálok. Tedd te is ezt! ;)

nov. 14. 14:12
 24/47 anonim ***** válasza:
34%

"Én úgy tudtam, a Fidesz volt a legnépszerűbb.. De mindegy biztos a memóriám..."

Igen: volt. Frissítsd az ismereteidet:

IDEA

[link]

Medián:

[link]

Publicus

[link]

"A lényegre koncentrálok. Tedd te is ezt! ;)"

Azt teszem. Értékrendem van, nem politikai pártom. És ha a párt elfordul attól, nem megyek utána.

nov. 14. 14:30
 25/47 anonim ***** válasza:
65%

Sikerült csupa értéktelen linket beszúrnod, ajvé! Nem tudtad, hogy ezek megrendelésre gyártják a "felméréseket" eredményekkel együtt?! Az USA-ban is nézz körül! :D

"Azt teszem. Értékrendem van, nem politikai pártom."

Örömmel hallom.

nov. 14. 14:35
 26/47 Jeffrey Spender ***** válasza:
75%

# 14

A Szovjetunió előtt pechedre Cári Oroszország volt azon a területen, nem pedig Ukrajna.

nov. 14. 14:46
 27/47 anonim ***** válasza:
27%

Akkor ugyebár Magyarország sem volt, hanem Habsburg Monarchia.

Egy nemzet az államiság hiányában is nemzet.

nov. 14. 15:24
 28/47 Jeffrey Spender ***** válasza:
86%

# 27

Magyarország az 1000 óta van, addig Ukrajna meg ? Vagy Románia ?

Én a kézzelfogható Oroszország történelmét 1547-től számítom. Ukrajna / ukránok azok meg mikor voltak ?

nov. 14. 15:28
 29/47 anonim ***** válasza:
27%

Megint elmondom: a nemzet nem azonos az államisággal. Ha így lenne, a magyarok sem léteztek volna a Habsburg Császárság idején.

Azon a területen ukránok éltek, nem oroszok.

nov. 14. 15:50
 30/47 Jeffrey Spender ***** válasza:
86%

# 29

De mióta van, hogy orosz ? Meg ukrán ?

Előbb volt az ukrán, mint az orosz ? Vagy fordítva ?

A Cári Oroszország előtt meg a Lengyel-Litván Unió, az Oszmán Birodalom, meg a tatárok maradványai osztozkodtak a szóban forgó területen, és jöttek képbe az oroszok újra.

Ezek semelyike nem ukrán.

nov. 14. 15:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!