Úgy néz ki, hogy Trump után már a németek sem akarják finanszírozni Ukrajna háborúztatását?
Nem akarlak elkeseríteni, de a legtöbb szavazó az az országban, minthogy első helyen van.
Nem mellesleg egyszerű tényt írtam le a válaszomban. Nem Oroszország indított háborút?
Egyébként én arra szavazok, aki ellene van Moszkvának. Bárki legyen is az.
Korábban Orbán volt ez. A nem is oly régi Orbán még azt mondta, ne engedjük, hogy a Szovjetunió legvidámabb barakkja után a Gazprom legvidámabb barakkjává tegyék az országot. Aki azt mondta, lehet, hogy az olcsó olaj keletről, de a szabadság mindig nyugatról érkezik. Aki azt mondta, hogy Ukrajnát és Georgiát minél előbb fel kell venni a NATO-ba.
Felismered ebből most Orbánt? Nem? Hát én sem.
“ És ilyen kérdések után, csodálkoznak és kikérik maguknak a magyarok, hogy miért utál minket mindenki nyugaton.”
Úgy látszik a németek sem támogatják már Ukrajnát, hisz épp most zavarták el az ukránpárti kormányukat
"Ukrajna ősi orosz földeket birtokol, orosz lakossággal. Megtehetné, hogy visszaadná Oroszországnak, de inkább fegyverrel is megtartaná."
Láthatóan semmi fogalmad nincs ezek törtélemi hátteréről. Valójában az ukrán nyelvterület még jóval a mai ukrán államhatáron is túlnyúlt keletre.
Ezeket a területeket tervszerű népirtással, és szisztematikus betelepítéssel oroszosították el a Szovjetunió idején.
Aki ennek tapsol, az Ceaușescu erdélyi románosításainak is tapsol.
Persze, nem áll messze az ilyen emberektől amúgy sem a hazaárulás, ha már titkot sem csinálnak belőle legfelsőbb körökben, hogy nem védenék meg az országot egy orosz támadás ellen.
Az '56-os elesettek és kivégzettek zokognának, ha látnák, hova korcsosultak kései utódaik.
Köszönjük a tárgyilagos információt. Még szerencse, hogy nem az erdélyi magyarok éltek 1000 évig az anyaország államalakulatában, hanem az ukrán államiság tekint vissza ennyire. Sőt, hogy tárgyilagos legyek, miután a nagy ukrán nemzet kiásta a Fekete-tengert, később pihenésként mindenki előtt feltalálták a fémmegmunkálást, utána ők adták az első fáraókat, sőt Jézus is ukrán vérvonalú volt. Ez nem vicc, a gyerekeknek töri órán ezt tanítják.
17: rákerestem h cdu és ilyen hírt találtam:
"CDU-győzelem várható a februári németországi választásokon"
XD ezek se tanulnak a hibáikból. tökre mint ha itthon lennénk: inkább óbán mint gyúcsány
szerintem a régi "német mérnöki precizitás" már idejét múlt és inkább igaz a japánra
A tettetett hülyeség nem pótolja a ténybeli cáfolatok hiányát. Íme, egy a szovjet időkben készült etnikai térkép:
Olvass utána, hogyan irtották ki a keleti országrészben a helyi lakosok millióit, és telepítettek be oroszokat. Vagy hogy mitől orosz lakosú ma a Krím, ahol korábban egy fia orosz sem élt a krími tatárok deportálásáig.
#12 "... a legtöbb szavazó az az országban, minthogy első helyen van."
Ezt ki mondta neked??? Huszon-pár százalék azért nem az egész ország.
"Nem Oroszország indított háborút?"
És ki provokálta ki?
"Egyébként én arra szavazok, aki ellene van Moszkvának. Bárki legyen is az."
Na, EZ a tipikus Tiszás mentalitás, gratulálok! Nehogy gondolkozz, egy kicsit, hagyd csak hogy a ruszofóbiád irányítson. Miért is?
" a szabadság mindig nyugatról érkezik"
Ezt megint mire alapozod? Amúgy tudtad, hogy Lenin is NYUGATON lett kiképezve? Gondolom nem. Mert ezt nem nagyon reklámozzák... Bizony, a kommunista ideológia Nyugatról származik.
"Felismered ebből most Orbánt"
Ti Tiszások mindent Orbánra, meg Putinra vezettek vissza... Engem nem érdekel az Orbán-gyűlöletetek, a Putin-gyűlöletetek, a ruszofóbiátok és egyéb elmebajaitok. Orbán rossz, de Petike sokkal rosszabb lenne nekünk. Echte pszichopata a csávó.
Bizony, a gyűlölet elvakít sok-sok embert... De nem fog semmit megoldani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!