Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Úgy néz ki, hogy Trump után...

Úgy néz ki, hogy Trump után már a németek sem akarják finanszírozni Ukrajna háborúztatását?

Figyelt kérdés
Megbukott a német kormány, jönnek az előrehozott választások

nov. 13. 00:42
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
47%
1, 5, 7 és 8 nagy valószínűséggel Tisza-szavazó! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
nov. 13. 11:05
 12/47 anonim ***** válasza:
34%

Nem akarlak elkeseríteni, de a legtöbb szavazó az az országban, minthogy első helyen van.

Nem mellesleg egyszerű tényt írtam le a válaszomban. Nem Oroszország indított háborút?

Egyébként én arra szavazok, aki ellene van Moszkvának. Bárki legyen is az.

Korábban Orbán volt ez. A nem is oly régi Orbán még azt mondta, ne engedjük, hogy a Szovjetunió legvidámabb barakkja után a Gazprom legvidámabb barakkjává tegyék az országot. Aki azt mondta, lehet, hogy az olcsó olaj keletről, de a szabadság mindig nyugatról érkezik. Aki azt mondta, hogy Ukrajnát és Georgiát minél előbb fel kell venni a NATO-ba.

Felismered ebből most Orbánt? Nem? Hát én sem.

nov. 13. 13:12
 13/47 A kérdező kommentje:

“ És ilyen kérdések után, csodálkoznak és kikérik maguknak a magyarok, hogy miért utál minket mindenki nyugaton.”

Úgy látszik a németek sem támogatják már Ukrajnát, hisz épp most zavarták el az ukránpárti kormányukat

nov. 13. 16:03
 14/47 anonim ***** válasza:
46%

"Ukrajna ősi orosz földeket birtokol, orosz lakossággal. Megtehetné, hogy visszaadná Oroszországnak, de inkább fegyverrel is megtartaná."

Láthatóan semmi fogalmad nincs ezek törtélemi hátteréről. Valójában az ukrán nyelvterület még jóval a mai ukrán államhatáron is túlnyúlt keletre.

Ezeket a területeket tervszerű népirtással, és szisztematikus betelepítéssel oroszosították el a Szovjetunió idején.

Aki ennek tapsol, az Ceaușescu erdélyi románosításainak is tapsol.

Persze, nem áll messze az ilyen emberektől amúgy sem a hazaárulás, ha már titkot sem csinálnak belőle legfelsőbb körökben, hogy nem védenék meg az országot egy orosz támadás ellen.

Az '56-os elesettek és kivégzettek zokognának, ha látnák, hova korcsosultak kései utódaik.

nov. 13. 19:26
 15/47 anonim ***** válasza:
58%

Köszönjük a tárgyilagos információt. Még szerencse, hogy nem az erdélyi magyarok éltek 1000 évig az anyaország államalakulatában, hanem az ukrán államiság tekint vissza ennyire. Sőt, hogy tárgyilagos legyek, miután a nagy ukrán nemzet kiásta a Fekete-tengert, később pihenésként mindenki előtt feltalálták a fémmegmunkálást, utána ők adták az első fáraókat, sőt Jézus is ukrán vérvonalú volt. Ez nem vicc, a gyerekeknek töri órán ezt tanítják.

nov. 13. 19:53
 16/47 anonim ***** válasza:
81%
jó későn ébredtek, jön a keserű valóság.
nov. 13. 19:59
 17/47 anonim ***** válasza:
76%
Dehogy ébredtek, a legtöbbjük még mindig álomvilágban él. Egyszerűen nem hiszik el hogy game ower. Azt gondolják még mindig, hogy az a technika, meg technológia csúcsa, ha le tud valaki gyártani egy jó sebváltót, vagy hajtóművet. Közben máshol meg már az AI tervezi a következő generációs csipeket.
nov. 13. 20:06
 18/47 anonim ***** válasza:
72%

17: rákerestem h cdu és ilyen hírt találtam:

"CDU-győzelem várható a februári németországi választásokon"

XD ezek se tanulnak a hibáikból. tökre mint ha itthon lennénk: inkább óbán mint gyúcsány

szerintem a régi "német mérnöki precizitás" már idejét múlt és inkább igaz a japánra

nov. 13. 20:17
 19/47 anonim ***** válasza:
22%

A tettetett hülyeség nem pótolja a ténybeli cáfolatok hiányát. Íme, egy a szovjet időkben készült etnikai térkép:

[link]

Olvass utána, hogyan irtották ki a keleti országrészben a helyi lakosok millióit, és telepítettek be oroszokat. Vagy hogy mitől orosz lakosú ma a Krím, ahol korábban egy fia orosz sem élt a krími tatárok deportálásáig.

nov. 13. 21:08
 20/47 anonim ***** válasza:
65%

#12 "... a legtöbb szavazó az az országban, minthogy első helyen van."

Ezt ki mondta neked??? Huszon-pár százalék azért nem az egész ország.

"Nem Oroszország indított háborút?"

És ki provokálta ki?

"Egyébként én arra szavazok, aki ellene van Moszkvának. Bárki legyen is az."

Na, EZ a tipikus Tiszás mentalitás, gratulálok! Nehogy gondolkozz, egy kicsit, hagyd csak hogy a ruszofóbiád irányítson. Miért is?

" a szabadság mindig nyugatról érkezik"

Ezt megint mire alapozod? Amúgy tudtad, hogy Lenin is NYUGATON lett kiképezve? Gondolom nem. Mert ezt nem nagyon reklámozzák... Bizony, a kommunista ideológia Nyugatról származik.

"Felismered ebből most Orbánt"

Ti Tiszások mindent Orbánra, meg Putinra vezettek vissza... Engem nem érdekel az Orbán-gyűlöletetek, a Putin-gyűlöletetek, a ruszofóbiátok és egyéb elmebajaitok. Orbán rossz, de Petike sokkal rosszabb lenne nekünk. Echte pszichopata a csávó.

Bizony, a gyűlölet elvakít sok-sok embert... De nem fog semmit megoldani!

nov. 14. 12:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!