Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » 1990-ben volt, aki előre...

1990-ben volt, aki előre latta, hogy a kis Fideszből, és a fiataljaiból mi lesz évtizedek múlva?

Figyelt kérdés
nov. 12. 10:34
 1/3 A kérdező kommentje:
Mármint, hogy hová fejlődnek, milyen nagy lesz a párt, a tagjai milyen hatalmat szereznek, stb.
nov. 12. 10:35
 2/3 anonim ***** válasza:
32%
Hogy lett volna?
nov. 12. 10:40
 3/3 anonim ***** válasza:
65%

Igen, én konkrétan már 1990 elején szervezetem egy művelődési házban Orbán Viktornak fórumot a választások előtt, Bonyhádon. Akkor én is Fidesz tag voltam.

Telt ház volt, igaz vagy egy órát késett, mert másik fórumról jött, de megérte.

Utána a művelődési ház öltözőjében késő estig beszélgettünk Viktorral.

Már akkor 1990 bene azt mondta, nem engedik kizárni a kommunistákat, meglátjuk, de félek, hogy négy év múlva visszajönnek a hatalomba és a globális tőkével összefogva ( az lett az SZDSZ) kiárusítják maguknak a nemzeti vagyont...de dóm más dolgot is mondott a jövőről, mind igaz lett.

nov. 12. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!