Mekkora az esély arra, hogy Trumpék végrehajtják a Project 2025-öt?
"Ez most már egyre zavarosabb."
Bocs, középiskolás szövegértési képességeket feltételeztem a részedről. Nem kellett volna.
"Hogy kerül Botka az amerikai elnökválasztás meg szenátorok, republikánusok témához? Honnan lett elküldve Botka és mikor? Mi köze hozzá Trumpnak?"
Párhuzamnak hívják. Mutattam egy példát arra, amikor valaki el lett távolítva a politikától úgy, hogy nem volt főnöke, aki ezt megtehesse.
A pártok közösségek, ha a közösséged toxikussá válik veled szemben, akkor te is elhagyod azt. Ehhez nem kell a főnöködnek lennie valakinek, csak befolyásos személynek kell lennie.
Itt a befolyásosság a politikai népszerűségből fakad, mert minden párt célja hatalomra kerülni.
Na, ugye milyen könnyű átlátni, hogy mire céloztam, ha valaki tud olvasni?
"Bogy jön Botka Trumphoz?"
Lásd fentebbi válaszom.
"Nem, ez az első név a cikkben. Ahogy írtam is nem fogom az egészet kilistázni a kedvedért."
Az első név a cikkben Trump, de nem lep meg, hogy hazudsz. Ehhez már hozzászoktam.
"Hát ha szerinted Trump szavazói = a republikánus szavazókkal akkor nem nálam van a probléma."
Láthatóan de, mert minden felmérés igazolja az állításom.
"Nem nem, látod megint hazudsz mivel én ilyet nem állítottam."
De, implicit módon erre utaltál. Ha bármiféle befolyása lett volna, akkor nem kezdtél volna el arról beszélni, hogy nem tudja kirúgatni őket, mert te is tudod, hogy nem csak alá-fölérendeltséggel lehet valakit elküldeni.
Azért beszéltél erről, mert te ezt az egyetlen szcenáriót képzelted el, ahol Trump olyan hatalommal, befolyással rendelkezel, amivel erre képes.
Most hogy rámutattam, hogy hülyeség, amit mondasz, egyből tagadod, mint valami 5 éves.
"Nyilván megint nálam van a gond, mivel én ilyet nem ismertem be."
De, mert egyébként ha nem cáfolsz valamit, akkor az is beismerés.
Egy vitában minden állítás, kijelentés, amit nem cáfolsz, az azzal egyenértékű, hogy elfogadod igaznak.
"csak azt nem tudjuk kit kezdett el kicsinálni 2017-től kezdődően."
Na, ez megint érvelési hiba. Belinkeltem forrást, amire te durcin azt mondtad, hogy nem nézed meg.
Innentől kezdve nem mindenki hüly, csak te, mert én bizony hoztam forrást azt állításomra, te nem cáfoltad azt.
"nem tudsz mondani sem képviselőt sem szenátort amit Trump távolított volna el regnálása idején"
Forrást is hoztam, csak elkezdtél sírni, hogy nem nézed meg, mert nem tudsz olvasni.
Nem szánalmas amit csinálsz? :D
"Te ezek után benyögted, hogy mennyi mindenki kicsinált de valójában egy névvel sem tudtál előállni, pedig bátran állítottad:"
Jah, végülis csak egy teljes cikket hoztam, amivel nem tudtál mit kezdeni.
Leírtad, hogy biztos öregek, mert szerinted Trump meg 20 éves. Elég röhej, amit csinálsz. :DD
"Aztán mégsem jött egy név sem, akit kormányzás alatt csináltak volna ki, mivel sokadjára írom: ehhez az elnöknek nincs joga."
Ja, csak egy teljes cikk több tucat névvel, de áh, egy se volt. :DDDD
"A pártpolitikai bel- és cicaharc az nem tartozik a témához"
De, mert a pozícióban lévő képviselők a párton belüli erőviszonyhoz idomulnak.
Ha van egy erős Trump-pal szembenálló tömb, akkor a pozícióban lévő képviselők egy része ehhez fog csatlakozni. Ha viszont ilyen nincs és párton belül elfogyott körülöttük a levegő, akkor Trump-hoz fognak simulni.
Ez nem új jelenség, még csak nem is GOP sajátosság. Az ember viselkedik így.
"Ha te végig erre gondoltál és ez alapján válaszolgattál akkor kicsit benézted a témát két szövegértés között, előfordul."
Csak az derült ki, hogy te vagy a hülye, mert nem tudtad, hogy az ember hogy viselkedik, ha párton belül már mindenki egy irányba tart.
Vagy azt állítod, hogy Hitler előtt és után senki sem volt náci Németországban, de alatta meg igen? Hogy a rendszerváltás előtt mindenki komcsi volt, de utána senki?
Nagyon alapvető ismeretanyagok nincsenek meg neked, ha szerinted lehet szeparáltan kezelni egy párt bel- és külügyeit.
"Mivel ilyen nincs gyanítom jön megint fél oldal bullshit, hogy mindenki hülye csak te vagy buszmegálló..."
Nem, ahogy írtam nem mindenki hülye. A többség tökéletesen értette, amit írtam, itt te vagy az, aki középiskolás szintet se hozza.
A valóság? Szerintem is. Ezért sem kellene úgy kezelni a világot, mint egy valóság show-t, ahol mindig az "izgibb" dolgokat hiszed el, "lapos a Föld", "a háttérhatalom ki akarja irtani az emberiséget" stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!