Mekkora az esély arra, hogy Trumpék végrehajtják a Project 2025-öt?
#9: a szenátusban is repi többség van ami nem trumpi többség. Az amerikai kormányzati rendszert ne úgy képzeld már el, mint a NERt b+...
Attól, hogy repi többség van a szenátusban és a képviselőházban még nem lesz teljhatalma, 2017-ben ugyanez volt és akkor sem tehetett meg mindent.
"A Project25 nem Trumpék terve hanem csak egy szervezeté ami Trumpot támogatta. Nem is ígértek ilyet a kampányban."
Az tökre nem releváns, hogy mit ígért vagy mit nem. Mert azt pl. megígérte, hogy megválasztása után 24 órával békét teremt.
"2017-ben ugyanez volt és akkor sem tehetett meg mindent."
Csak azóta el is kezdték kicsinálni, aki nem volt hozzá hűséges.
Szépen meg lehet nézni, hogy hogyan lettek elküldve a vele szembemenő emberek.
"Csak azóta el is kezdték kicsinálni, aki nem volt hozzá hűséges.
Szépen meg lehet nézni, hogy hogyan lettek elküldve a vele szembemenő emberek."
Kikre gondolsz? Szenátorokra? Képviselőkre a képviselőházból? Esetleg az első kormányának embereire?
Mindenkire. Ilyen szempontból nem válogattak, hogy "jaj, ő képviselő, akkor hagyjuk békén".
Annyi igaz, hogy minél magasabban volt valaki, annál előbb került sorra, de nem igazán kíméltek senkit.
#14: szerintem itt már nettó hazudsz. Nyilvánvalóan teljesen fogalmatlan vagy, ez abból is látszik hogy a három felkínált lehetőségből egyet sem választottál, pedig egyet tudtál volna... inkább mellédumálsz.
Az amerikai elnöknek nincs joga a tagállamokban megválasztott képviselők vagy szenátorok lemondatására és leváltására.
Sorold fel név szerint azokat a képviselőket és szenátorokat akit Trump első kormányzása alatt leváltott, mert szembe ment vele. Sorold őket! :)
"szerintem itt már nettó hazudsz"
Akkor rámutattál volna a hazugságomra és nem csak sugalmaznád. Innen lehet tudni, hogy nem csak szerintem, hanem TÉNY, hogy hazudsz.
"ez abból is látszik hogy a három felkínált lehetőségből egyet sem választottál"
Tehát ha egy kérdésre nem egy dolog a válasz 3-ból, hanem több is, akkor mindenki hazudik. Nem lehet arról szó, hogy fogyatékos vagy és nem tudod a másik válaszát értelmezni. :DDDD
"Az amerikai elnöknek nincs joga a tagállamokban megválasztott képviselők vagy szenátorok lemondatására és leváltására."
Ez szintén nettó hazugság, sehol nem állítottam ezt. Tanulj meg olvasni.
Kinek volt jogköre az MSZP éléről leváltani Botkát? Senkinek. Ennek ellenére mégis olyan környezetet teremtettek, ami elüldözte.
Senki nem Trump jogköréről beszélt, szóval ne haluzz be f*szságokat.
"Sorold fel név szerint azokat a képviselőket és szenátorokat akit Trump első kormányzása alatt leváltott, mert szembe ment vele. Sorold őket! :)"
Ciki, amikor nem tudsz általános iskolás szinten se szöveget értelmezni.
Biztos hazudok, amikor számtalan cikket lehet a témában találni, ahol vannak republikánusok, akik még névvel is vállalják, hogy Trump miatt vonultak vissza: [link]
Ha ilyen idióta tájékozatlan kisgyerek vagy, akkor inkább kérdezz ahelyett, hogy ökörséget beszélsz, mert kib*szott szánalmas, hogy a másik hazudik azért, mert retardált választási lehetőségeket adtál.
"Tehát ha egy kérdésre nem egy dolog a válasz 3-ból, hanem több is, akkor mindenki hazudik."
Csak te egyet sem választottál ;-)
"Ez szintén nettó hazugság, sehol nem állítottam ezt. Tanulj meg olvasni."
Persze te ezt állítottad:
"Csak azóta el is kezdték kicsinálni, aki nem volt hozzá hűséges.
Elküldték? És elmentek? Hogy tudsz egy képviselőt vagy szenátort elküldeni ha nem vagy a felettesük? Lehet ezt máshogy értelmezni ebben az esetben, mint ahogy én tettem?
"Ciki, amikor nem tudsz általános iskolás szinten se szöveget értelmezni."
Szóval akkor felsorolod kik lettek "elküldve"?
"akik még névvel is vállalják, hogy Trump miatt vonultak vissza"
2021 áprilisában: "bla bla bla Sen. Rob Portman said in January when announcing his retirement. “This is a tough time to be in public service.”"
Mit jelentett be itt a szenátor? Hogy nem indul újra, ha lejár a mandátuma. De azt te vágod, hogy a belentés idején nem is Trump volt az elnök, hanem Joe Biden? :D
A tag két ciklust, 12 évet szolgált szenátorként 2011 január 3 és 2023 január 3 között, 67 évesen nyugdíjba ment.
Nem fogok minden egyes cikkben szereplő republikánus képviselőt kikeresni, de gyanús hogy a legtöbbjük már elérte azt a kort, hogy ne induljon el még egyszer.
Ez viszont érdekes a cikkben:
"Plenty more Republicans have left for reasons having nothing to do with Trump, though. For instance, 21 retired or announced they plan to retire to run for a different office, which they probably wouldn’t have done unless they still felt at home in the Republican Party. (Indeed, this list includes some of Trump’s staunchest allies, including now-Florida Gov. Ron DeSantis, former Rep. Doug Collins and Rep. Mo Brooks, who is running for Senate with Trump’s endorsement.) "
Nagyon szép feltételezés, de pl Ron DeSantis nyert Floridában így kormányzó lett 2019-ben, ezt a melót cserélte a szenátusi helyére.
Doug Collins harmadik lett a 2020-as georgiai előválasztáson, onnak a szintén repi Kelly Loeffler lett szenátor.
Mo Brooks a 2022-es repi előválasztást vesztette el, az őt lenyomó Katie Britt lett később szenátor. Szóval ez a kettő simán kikapott másik republikánus jelölttől a saját államában :D
De amúgy igen, én beszélek ökörséget, mert szerintem ezeket nem "elküldték" ( akárhogy is kell ezt érteni, mert ugye ezt sem tudtuk meg ).
Most mi lesz? Sosem tudjuk meg kiket és hogyan küldtek el vagy csináltak ki?
"Csak te egyet sem választottál ;-)"
Igen, ilyen az, amikor valaki nem tud olvasni. Ahogy már leírtam, mert nincs olyan egyetlen egy, ami jó válasz, hanem többre is igaz.
Egyre szánalmasabb, hogy ismételgetnem is kell magam, mert tényleg nem tudsz olvasni.
"Elküldték? És elmentek? Hogy tudsz egy képviselőt vagy szenátort elküldeni ha nem vagy a felettesük? "
Hogy lett Botka elküldve úgy, hogy senki nem volt a felettese?
Te tényleg ilyen ostoba vagy? Ezt komolyan kérdem, mert láthatóan azt se tudod, hogy mit jelent egy politikai pártban lenni.
"Szóval akkor felsorolod kik lettek "elküldve"?"
Aha, amint megtanulsz olvasni.
"Mit jelentett be itt a szenátor? Hogy nem indul újra, ha lejár a mandátuma. De azt te vágod, hogy a belentés idején nem is Trump volt az elnök, hanem Joe Biden? :D"
Igen, te nem tudod mit jelent politikai pártban. :DDD
Miért kommentelsz politikai kérdések alatt, ha ennyit se tudsz?
"A tag két ciklust, 12 évet szolgált szenátorként 2011 január 3 és 2023 január 3 között, 67 évesen nyugdíjba ment."
Egyébként ez érvelési hibának hívják. Kiválasztasz egyetlen egy nevet és arról beszélsz a több név helyett vagy teljes cikk helyett. Értelmes ember ilyet nem csinál.
"Nem fogok minden egyes cikkben szereplő republikánus képviselőt kikeresni, de gyanús hogy a legtöbbjük már elérte azt a kort, hogy ne induljon el még egyszer."
Megint csak zseniális érv, főleg, amikor Trump és Biden korát is kikeresed majd, akkor fogsz szépen meglepődni, hogy mekkora ökörséget állítottál itt .:DDD
"Szóval ez a kettő simán kikapott másik republikánus jelölttől a saját államában :D"
Tényleg nem értem, hogy egy ilyen mondat leírása után nem lesz gyanús. Szerinted Trump szavazói nem fognak Trump szava alapján szavazni és nem fogják azt megválasztani, akit Trump akar?
Korábban még az volt az állítás, hogy Trump-nak nulla befolyása van, most pedig implicit módon leírtad, hogy bizony Trump miatt kapott ki, pl Mo Brooks: [link]
"De amúgy igen, én beszélek ökörséget, mert szerintem ezeket nem "elküldték" ( akárhogy is kell ezt érteni, mert ugye ezt sem tudtuk meg )."
Akkor értelmezd nekem.
Ha van egy jelölt, aki Trump miatt lesz megbuktatva, akkor az nem azt jelenti, hogy Trump úgy cseréli ki a pártban lévő embereket bizonyos pozíciókban, ahogy ő akarja?
"Most mi lesz? Sosem tudjuk meg kiket és hogyan küldtek el vagy csináltak ki?"
Tekintve, hogy beismerted a kommentedben, hogy de, el lett küldve 1-2 képviselő, így csak a szövegértési képességeiden kell javítani, mindenki más rajtad kívül felfogta, amit írtam érdekes módon.
#18 Ez most már egyre zavarosabb.
"Hogy lett Botka elküldve úgy, hogy senki nem volt a felettese?"
Hogy kerül Botka az amerikai elnökválasztás meg szenátorok, republikánusok témához? Honnan lett elküldve Botka és mikor? Mi köze hozzá Trumpnak?
"Hogy lett Botka elküldve úgy, hogy senki nem volt a felettese?"
Bogy jön Botka Trumphoz? Botka nem volt sem megválasztott képviselő, sem szenátor viszont a megválasztott tisztségét 22 éve betölti ( a törvénymódosítás miatt nyilván parlamenti képviselő már nem lehet). Hova lett elküldve Botka b+? :D
"Egyébként ez érvelési hibának hívják. Kiválasztasz egyetlen egy nevet és arról beszélsz a több név helyett vagy teljes cikk helyett."
Nem, ez az első név a cikkben. Ahogy írtam is nem fogom az egészet kilistázni a kedvedért.
"Tényleg nem értem, hogy egy ilyen mondat leírása után nem lesz gyanús. Szerinted Trump szavazói nem fognak Trump szava alapján szavazni és nem fogják azt megválasztani, akit Trump akar?"
Hát ha szerinted Trump szavazói = a republikánus szavazókkal akkor nem nálam van a probléma.
"Korábban még az volt az állítás, hogy Trump-nak nulla befolyása van, most pedig implicit módon leírtad, hogy bizony Trump miatt kapott ki"
Nem nem, látod megint hazudsz mivel én ilyet nem állítottam.
"Ha van egy jelölt, aki Trump miatt lesz megbuktatva, akkor az nem azt jelenti, hogy Trump úgy cseréli ki a pártban lévő embereket bizonyos pozíciókban, ahogy ő akarja?"
De nem ám.
"Tekintve, hogy beismerted a kommentedben, hogy de, el lett küldve 1-2 képviselő, így csak a szövegértési képességeiden kell javítani"
Nyilván megint nálam van a gond, mivel én ilyet nem ismertem be.
Akkor vegyük újra, hogy biztos én értek félre valamit:
Kérdező:
"Mert akkor Trumpnak kb olyan hatalma lesz, mint itthon Orbánnak."
#6:
"Alkotmányt átírni akkor se tud, szóval azért nem."
#7:
"Akár meg csinálja, akár nem, nincs fék és ellensúly 2 évig, ami megakadályozná ebben."
Én:
"Már hogyne lenne."
#9:
"8, a szenátus is az övé!
konkrétan, NER-t csinálhat az országából, ha azt akar és senki sem fog rászólni érte!"
Én:
"#9: a szenátusban is repi többség van ami nem trumpi többség. Az amerikai kormányzati rendszert ne úgy képzeld már el, mint a NERt b+...
Attól, hogy repi többség van a szenátusban és a képviselőházban még nem lesz teljhatalma, 2017-ben ugyanez volt és akkor sem tehetett meg mindent."
Te:
""2017-ben ugyanez volt és akkor sem tehetett meg mindent."
Csak azóta el is kezdték kicsinálni, aki nem volt hozzá hűséges.
És innentől mindenki hülye, Botka Laci, Trump kormányzása után vesztett helyi választások meg minden f@szság csak azt nem tudjuk kit kezdett el kicsinálni 2017-től kezdődően.
Ott a saját válaszom, megtalálod a #11-ben és ehhez továbbra is tartom magam: nem tudsz mondani sem képviselőt sem szenátort amit Trump távolított volna el regnálása idején, mivel ehhez az amerikai elnöknek nincs joga és pont. Mivel neked megy a szövegértés akkor valószínűleg felfogtad ( nyilván nem ), hogy a kérdés és a válaszok a #11-ig mind az amerikai törvényhozásra és annak átalakítására vonatkoztak, ezt a kérdező világosan meg is fogalmazta a kérdés leírásában.
Te ezek után benyögted, hogy mennyi mindenki kicsinált de valójában egy névvel sem tudtál előállni, pedig bátran állítottad:
"Mindenkire. Ilyen szempontból nem válogattak, hogy "jaj, ő képviselő, akkor hagyjuk békén"."
Aztán mégsem jött egy név sem, akit kormányzás alatt csináltak volna ki, mivel sokadjára írom: ehhez az elnöknek nincs joga.
Az, hogy a párton belül hogyan kavarják a sz@rt a különféle mozgalmak ( amik közül a MAGA csak 1 ) az nagyon szép és érdekes show, de ha nem tűnt volna fel Mr. Szüvegértésnek a kérdés és a válaszok NEM erre vonatkoztak. Az hogy mr maga szenátor elvesztett egy választást, mert a MAGA kiszált mögüle az irreleváns a kérdés és a válaszok szempontjából. A pártpolitikai bel- és cicaharc az nem tartozik a témához. Ha te végig erre gondoltál és ez alapján válaszolgattál akkor kicsit benézted a témát két szövegértés között, előfordul. Ha nem értetted félre hanem full kretént nyomsz akkor kezdd el szépen sorolni melyik megválasztott képviselő vagy szenátor lett kicsinálva és/vagy elküldve a hivatali ideje alatt.
Mivel ilyen nincs gyanítom jön megint fél oldal bullshit, hogy mindenki hülye csak te vagy buszmegálló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!