Ez is egy bizonyiték, hogy a zsidók agyonverték a Hamaszt?
Az izraeli vezérkari főnök ott ül Gázában a parton egy műanyag széken, kint a szabadban, még sisak sincs rajta.
1-es
Talán megüzenhetnéd a terrorista haverjaidnak, hogy tavaly október 7-én előbb gondolkozni kellett volna, aztán bulizó fiatalokat gyilkolni...talán.
Csak az a gond, hogy a zsidók nem csak a terrorista haverjaimat gyilkolják le. Amúgyis tudott Izrael a készülő támadásról. Még Egyiptom is figyelmeztette. Így még undorítóbb a dolog.... Hagyták megtörténni, hogy később tudják mivel indokolni a népirtásukat.
1, 3
Nem értem, mit vagy felháborodva. Te irtad, hogy "remek", hogy a hollandok "agyonverték a zsidókat".
4-es
Jaaaa ha a terroristák a gyerekek meg a nők, kóráhazak meg iskolák alá meg mögé bújva rakétáznak meg lőnek, akkor a zsidók a hibásak mi ? bro... pls.. xD
Egyéni véleményem, hogy annyira nem tudom azokat sem sajnálni, akik Tiktok videókban örömködtek az utcákon a terroristák rakétázásaira, meg azokat sem akik vasrúddal meg botokkal ütötték verték azokat a fiatalokat, akiket elkaptak a terroristák és bevitték Gázába, 10-20 éves srácok meg lányok ütötték rúgták vassal fa darabbal a túszokat....ezeket is sajnálom kellene szerinted igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!