Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A tegnap esti amszterdami...

A tegnap esti amszterdami incidens után Benjamin Netanjahunak igaza van?

Figyelt kérdés

Benjamin Netanjahu azt nyilatkozta: "ma zsidókat üldöznek Európában, holnap viszont a helyieket fogják".

Ahogy ismert palesztinpárti tüntetők vártak a meccs végére és támadták meg az izraeli szurkolókra, később kiderült, hogy a támadók marokkói bevándorlók voltak.

Incidens miatt kíváncsi voltam Amszterdam demográfia összetételére, és baromira meglepődtem...

2024-ben Amszterdam lakosságának 60,2%-a bevándorló, míg 39,8%-a holland.

nov. 8. 23:46
A kérdező szavazást indított:
Igen, igaza van
Nem, ez csak ritka egyedi eset volt
8 szavazat
 1/4 A kérdező kommentje:
nov. 8. 23:46
 2/4 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
nov. 9. 00:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Ezek nem futballhuligánok bro...hanem palesztintüntető marokkói bevándorlók voltak.
nov. 9. 00:50
 4/4 anonim ***** válasza:
51%

Nem az történt, hogy békés izraeli drukkereket bántalmaztak. Ezek az „ártatlan bárányok” népirtást éltető, gyerekek meggyilkolását dicsőítő rigmusokat kiabáltak, palesztin zászlót gyaláztak, muszlim vagy muszlimnak kinéző embereket (köztük taxisokat) támadtak meg. És aztán a szerveződő önvédelem aztán ugyanúgy átcsapott szélsőséges erőszakba.

A New York Times, a Magyar Nemzet, a Der Spiegel meg az ATV nyilván nem fog beszámolni az előzményekről. A nagy sajtótermékek közül egyedül a Sky News jelentetett meg róla anyagot, aztán az is eltüntette, és úgy tette vissza, hogy kicenzúrázta belőle azokat a videókat, amelyek kellemetlenek a mainstreamnek.

Egyébként kíváncsi vagyok, az UEFA milyen büntetést fog kiszabni a népirtást éltető, gyerekek meggyilkolását dicsőítő rigmusokért, a zászlógyalázásért és az utcai erőszakért. Merthogy ezeket keményen szokták szankcionálni.

nov. 14. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!