Németországban van valami remény arra, hogy az AfD nyerjen?
Komolyan nem igaz, hogy még ilyen Linke féle kis pártok sem állnak vele koalícióba amikor Németország olyan pedig mint Detroit, csak nagyobb kiadásban. Ha viszont a CDU viszont rosszabb lesz még az SPD-töl is.
Ha az AfD nyerne akkor nem csak Amerikában nyerne az igazság.
11#
A fel kellene és a fel van között van különbség.
Nagyot ígér, de a végén semmi sem fog történni.
13.
Utólagos maszatolás.
Visszamenőleges kitoloncolások.
Illetve, kizárni őket a szociális rendszerből.Túl hülyék ahhoz,hogy rájöjjenek, azért mennek oda a migránsok, mert alájuk tolnak mindent.Sok ezer eurós segélykét, lakást, "bürgergeldet"...stb
Ezeket kellene megszüntetni, meglátod, akkor nem nagyon mennének migránsok oda.
14.: Fú, ha én Németországba mennék, nem tolnának alám semmit szerintem. Igaz, én uniós polgár vagyok.
Pár éve volt egy "jóakaróm", aki azt tanácsolta, hogy menjek ki Németországba, mondjam azt, hogy vagyontalan vagyok és majd a német állam eltart. Mondtam neki, hogy egyrészt nem vagyok vagyontalan, másrészt nem lenne pofám odamenni élősködni. Szerintem át akart verni, azt akarta, menjek oda és essek pofára.
Sehol sincs ingyenebéd. Merkel idejében volt a menekülteknek, utóbbiakat most is egy ideig eltartják (lásd ukránok). Sok a német szegény is, néztem dokumentumfilmeket pár hete a németországi fiatalkori szegénységről, a nyugdíjasok szegénységéről. Láttam harmincas német férfi hajléktalant. Ez itt egy legenda, hogy csak oda kell menni és a szádba repül a sült galamb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!