Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Németországban van valami...

Németországban van valami remény arra, hogy az AfD nyerjen?

Figyelt kérdés

Komolyan nem igaz, hogy még ilyen Linke féle kis pártok sem állnak vele koalícióba amikor Németország olyan pedig mint Detroit, csak nagyobb kiadásban. Ha viszont a CDU viszont rosszabb lesz még az SPD-töl is.

Ha az AfD nyerne akkor nem csak Amerikában nyerne az igazság.

ma 19:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
Ha Németország Detroit, akkor mi mik vagyunk? Kongó? Medence az medence végre is.
ma 19:14
 2/16 anonim ***** válasza:
89%

Kizárt.

Ahhoz a CDU-nak le kellene nulláznia magát.

Még a keleti tartományok meg Bajorország csak-csak, de a többi részében rengeteg az együgyű ember , főleg a nagyobb városokban.

Mi sem bizonyítja jobban,hogy az elmúlt évek legnagyobb politikai megmozdulása, ez volt:

[link]

ma 19:18
 3/16 anonim ***** válasza:
72%
Egyre nagyobb
 4/16 anonim ***** válasza:
49%

Amerikában az az igazság nyert, aki az előző ciklusa alatt több ezerszer állított valótlant? Aki a saját programját sem hajtotta végre? :)

Az AfD miben jelentené az igazságot?

5/16 anonim ***** válasza:
68%

"Az AfD miben jelentené az igazságot?"

Migrációs kérdésekben.

ma 19:19
 6/16 anonim ***** válasza:
59%

"Migrációs kérdésekben."

Kifejtenéd? Lusta vagyok elolvasni a programjukat.

ma 19:27
 7/16 anonim ***** válasza:
83%

AfD biztos nem fog kormányra kerülni, senki sem hajlandó velük tárgyalni, max akkor kerülnénk hatalomra, ha egyedül elérné az 50-55%-ot. Ha előrehozott választások lesznek jövőre, szinte borítékolható, hogy a CDU meg a SPD fog kormányt alakítani, CDU vezetéssel.

"Kifejtenéd? Lusta vagyok elolvasni a programjukat."

Kifejtem helyette, nem vagyok nagy Afd párti... de abban igazuk van, hogy a migrációnak gátat kell szabni Németországban... pl. az illegális bevándorlókat kitoloncolni, azok a befogadott menedékkérőket, akik bármilyen illegális tevékenységet végeznek és elkapják, ki kellene toloncolni, továbbá kátat szabni a korlátlan szociális juttatások adásának is.

ma 19:57
 8/16 anonim ***** válasza:
75%

7-es, az illegálisokat már most is kitoloncolják. Már nem Merkel mami a kancellár.

Most bukik épp az utódja, de ő már elkezdett tenni az illegálisok ellen.

Az AfD most még nem, de 5 év múlva sajnos hatalomra kerülhet.

ma 20:36
 9/16 anonim ***** válasza:
44%

#7:

Trump első elnökségének elején hozott egy rakás executive ordert, a határvédelemmel kapcsolatosat sokan bírálták holott az csak utasítást adott az illetékes rendvédelmi szerveknek a törvény fokozott betartatását!

Amiket felsoroltál az AfD-től azok kb ugyanígy lehetnek a német törvényekben is, csak azokat végre kellene hajtani normálisan. A szociális juttatásokról szóló törvény módosításáról elég egy országos kampány és utána akkora nyomás lesz minden párton, hogy úgy is megszavazzák. Ezekhez igazából semmi szükség az AfD megválasztására. Van ezeken felül még valami amit csak ők akarnak és csak teljes többséggel lehet átverni a törvényhozáson?

ma 20:36
 10/16 anonim ***** válasza:

8-as

Tudtommal jelenleg nem toloncolnak ki senkit Németországból, 1 kivétel van, ha valaki megkapta a menekült státuszt és vissza megy a hazájába és több mint 1 hónapot tölt ott és azután megy vissza, vmint kényszer kitoloncolás sincs, ha valaki nem kapja meg a menekült státuszt, kap az illető egy papírt meddig kell lehagynia az országot és szélnek eresztik, na vajon mennyien lépnek le így maguktól...

9-es

Nem tudom, nem vagyok nagy AfD szakértő.

ma 21:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!