Nem lett volna jobb az ukránok háborújának finanszírozása helyett azt a pénzt az európai gazdaság fejlesztésére költötték volna?
"Genetikailag német és szláv népekhez állunk közel. Európához tartozunk."
Genetikailag pont nem, legalábbis ha nem betelepítések okozta változásról beszélünk, hanem a tényleges genetikai ősökről, akik törökök és irániak voltak: "Their original composition probably included Iranian and Turkish people, while other populations were already present in the territory (Avars, Slavs, Germans)."
"Az ómagyar is magyar."
Ez kizárólag akkor igaz, ha te ugyanaz a személy vagy, mitn az apád.
"A nyelv folyamatosan változik, ma is használunk olyan szavakat, amiket 100 éve nem ismertünk."
Ezen logika alapján viszont a nyelvek fele pl. tök ugyanaz, mert egymás leszármazottai, mégis megkülönböztetjük őket.
"A Magyar Királyság is Magyarország, csak az államformája más"
Ha az apád és te ugyanaz a személy vagytok, akkor igen.
"Akkor egyáltalán minek ünnepeljük az államalapítást augusztus 20-án, ha semmi közünk a Magyar Királysához, mert mi Magyarország vagyunk?"
Neked semmi közöd az apádhoz? Mert most ezt sikerült leírni.
"Ukrajnában nem hivatalos az orosz, mégis használják. Mert a lakosság nagyrésze orosz."
Mo.-on meg az angol nem hivatalos, mégis kellett már angolul beszélnem. Akkor most hirtelen mi szignifikáns mennyiségű angol kisebbségit tartunk az országban, vagy mi?
"Akkor annak se örülnél, ha Kárpátalja visszatérne Magyarországhoz?"
Ez hogy releváns?
Én kikérem magamnak, hogy holmi törökökkel rokonítsál.
De nincsen szignifikáns különbség a mai magyar és az 1000 éve beszélt magyar között. Az Ómagyar mária siralmat megérted minden gond nélkül, de egy olasz nem ért semmit a Római Birodalomban beszélt latinból.
A Magyar Királyság és a Magyar Köztársaság nem lesz külön ország.
Ukrajnában rengeteg etnikailag orosz, oroszul beszélő ember van. Magyarországon nincs szignifikáns mennyiségű angol anyanyelvű kisebbségi.
Kárpátalja úgy jön ide, hogy te hazaárulózol engem, közben biztos vagyok benne, hogy te nem mennél harcba Kárpátalja visszaszerzéséért, inkább védenéd Ukrajna területi integritását.
"Én kikérem magamnak, hogy holmi törökökkel rokonítsál."
Akkor kérd ki a szakértőktől, mert én csak őket idéztem a tudomány jelenlegi állásáról, kis török.
"De nincsen szignifikáns különbség a mai magyar és az 1000 éve beszélt magyar között."
Szignifikáns az pont van. Ha nem lenne, akkor most megkérhetnélek, hogy írj egy szöveget, amit egy ómagyarul beszélő ember garantáltan, 100%-ban megért.
Ilyet nem fogsz tudni.
"egy olasz nem ért semmit a Római Birodalomban beszélt latinból."
Ez simán hazugság. Olaszt pont tanultam és de, felismerek latin szavakat emiatt.
"A Magyar Királyság és a Magyar Köztársaság nem lesz külön ország."
Játszunk egyik, kis török, helyettesítsük az országokat számokkal és vizsgáljuk meg úgy az állítást:
"A 2 és 3 nem különböző szám."
Szerinted ez igaz vagy sem?
Attól mert két dolog közel áll egymáshoz, akár rokoni viszonyban van, még nem lesz a két ország ugyanaz. A mai Oroszország sem lesz Szovjetunió.
"Magyarországon nincs szignifikáns mennyiségű angol anyanyelvű kisebbségi."
Na, akkor kiderült, hogy a korábbi érved ökörség volt, ami arról szólt, hogy milyen nyelven szólalnak meg emberek egy országban.
Örülök, hogy beismerted és nekem adtál igazat.
"te nem mennél harcba Kárpátalja visszaszerzéséért"
Igen, a Kárpátalja megtámadása, amit vizionálsz csak árt magyar embereknek, vagyis láthatóan megint egy hazaáruló döntést hoznál.
Örülök, hogy ezt is beismerted, hogy magyarok megtámadása a célod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!