Joe Biden fog még politizálni Trump beiktatása után, vagy nyugdíjba megy?
Figyelt kérdés
nov. 7. 14:19
1/7 anonim válasza:
81 évesen? Szerinted?
Volt már elnök, vagyis a csúcsra ért.
2/7 anonim válasza:
82 lesz november végén. Nem fog. Max néha mond egy rövid beszédet. Szerintem ennyi.
3/7 A kérdező kommentje:
Én alapvetően Trump fan vagyok, de nekem Biden sem ellenszenves.
Egy olyan öregúrnak tartom, akivel szívesen leülnék a padra beszélgetni, és meghallgatnám a régi történeteit a 60-as 70-es évekből, hogy "az ő idejében" hogy voltak a dolgok.
nov. 7. 14:23
4/7 anonim válasza:
Örül hogy még nem vesztette el a tudatát vagy már annak sem
5/7 anonim válasza:
Biden egyebkent egy iszonyú tapasztalt elnok. Kb 50 eve ott van a washingtoni politikaban, 8 evig alelnok volt. Mindenki ismeri, es a demokratak koreben sokaig egy nagy nev volt. En am 2016-ban inditottam volna Hillary helyett, szerintem nyert volna, 2020-ban is. Es akkor most a demokratak talalhattak volna idoben egy uj jelöltet
6/7 anonim válasza:
Hát megrángatta az élet rendesen. Egy feleséget és két gyereket is eltemetett.
7/7 anonim válasza:
6) azért sem indult 2016-ban mert lelkileg eléggé kikészítette a fia halála. Pedig lehet máshogy nézne ki Amerika meg a világ, ha Trump nem került volna akkor hatalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!