Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményetek arrol hogy...

Mi a véleményetek arrol hogy Donald Trump lesz amerika új elnöke?

Figyelt kérdés

nov. 7. 10:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Az a bajom ezzel, hogy a nagy ember örül neki.
nov. 7. 10:37
 2/16 anonim ***** válasza:
27%
Örülök neki, mert így Amerika nem fog beleugatni a világ dolgaiba és végre hagyja, hogy Ukrajna csatlakozzon Oroszországhoz.
nov. 7. 10:38
 3/16 anonim ***** válasza:
azt mondom, jó lenne 20 év múlva a 11.22.63 helyett egy 11.22.24 című filmet nézni :D
nov. 7. 10:40
 4/16 anonim ***** válasza:
47%

Szomoru vagyok abbol a szempontbol, hogy megint az emberi hulyeseg, manipulacio, gonoszsag gyozott. Bar ezt itthon is nagyon jol ismerjuk.

Az teny, hogy a bideni adminisztracionak voltak hibai, de nem is egy szerencses korszakban kormanyzott. Emiatt Harris nem tudta megszerezni a szukseges nepszeruseget. Elmaradt a szavazoinak a szama a 4 evvel elottihez kepest.

Nekunk magyaroknak Trump elnoksege nem lesz tul jo. Amerika Kinaval haborut indit, megdragul itthon az elet. Bar remelem ez hozzajarul orbanek rendszerenek a bukasahoz.

nov. 7. 10:42
 5/16 anonim ***** válasza:
61%

Magyarországra nézve, szerintem ez a rosszabb hoszútávon. Legalábbis, ami a gazdaságunkat érinti, mert nyilván a politika most pezsgőt bont, csak a beigért vámjai nem túl rózsásak számunkra.

Viszont, ami engem jobban érint és foglalkoztat, hogy mi lesz Európával és az európai politikával, mert, ha beáll egyfajta Putyin legitimizálásra és hagyja, hogy Putyin azt tegye, amit akar és ráadásul, ha még esetleg el is kezdi piszkálni az EU-t, azzal nem fogunk jól járni.

nov. 7. 10:43
 6/16 anonim ***** válasza:
31%
Jajj, a.liberálisok.szerint nagyon kár mert megint nem lesz 4 évig háború!
nov. 7. 10:44
 7/16 anonim ***** válasza:
13%

"azzal nem fogunk jól járni."

Dehogynem. Visszajön a Magyar Népköztársaság ami alatt olcsón kaptál kaját és piát, valamint nem volt gyermekéhezés.

nov. 7. 10:45
 8/16 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem lesznek pozitív és negatív következményei.

Egyrészt bízom benne, hogy Trump segít megszüntetni a háborút, persze, nem úgy, hogy hagyja Oroszországot garázdálkodni, hanem valami megegyezéssel, amibe mind a kettő fél belemegy.

Másrészt lehet, hogy visszavezetik a kettős vám eltörlését, így Magyarország ezzel jól járhat gazdaságilag is.

A kriptók elkezdtek növekedni, ennek személy szerint megint örülök.

Bízom benne, hogy a sok huza-vona és botrány ellenére megint eljön a béke időszaka, és Amerika sem gúny tárgya lesz az elnök miatt.

Nem hiszem, hogy Amerika háborút fog indítani Kína ellen. Bízom abban, hogy Trump inkább a béke és párbeszéd mellett áll ki az idióta és értelmetlen háború helyett.

nov. 7. 10:51
 9/16 anonim ***** válasza:
28%
Támogatom.
nov. 7. 10:51
 10/16 anonim ***** válasza:
37%
Szomorú vagyok, hogy az amerikaiak tényleg voltak annyira ostobák, hogy megint megszavazták ezt a vállalhatatlan majmot, aki nyíltan klímaváltozás ellenes és diktatórikus. Ha nem lenne az USA szuperhatalom, és nem lenne a választásnak kihatása Európára, akkor csak röhögnék az egészen.
nov. 7. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!