Miért Donald Trump lett (ismét) az Amerikai Egyesült Államok elnöke?
Figyelt kérdés
Az amerikaiak tényleg ennyire idióták, hogy inkább egy elítélt bűnözőt, egy rasszista erőszaktevőt választanak elnökükké, egy tanult, intelligens, vezetőnek született nő helyett? Ja bocs, hiszen NŐ. Nehogy már egy nő legyen az elnök. Tiszta szégyen…nov. 7. 09:56
11/13 anonim válasza:
10
Azért jönnek ezzel,mert képtelenek elismerni,hogy az a túlzott progerszió,amit ők liberalizmusnak tartanak,és wokeizmus vezetett ide jórészt,nem pedig az hogy Kamala Harris nő...
12/13 anonim válasza:
Kamala azért veszített, mert Biden későn lépett vissza, nomeg sok amerikainak elege van (jogosan) a hülye woke kultúrából és a demokratákban ezt a woke kultúrát látják.
Bár szerintem még mindig Kamala volt a kevésbé rossz.
Nem értem amúgy, Obama 47 éves volt, mikor elnök lett. Trump már 78, nem tudom, mi a francot akar még, egy ostoba vénember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!