Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Most 24 órán belül végre az...

Most 24 órán belül végre az ukrajnai háborúnak?

Figyelt kérdés
Donald Trump nyert és ezt állította kb 2 hónapja.
nov. 6. 13:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%

Jelenleg Joe Biden az USA elnöke.

Trump Januárban következik.

nov. 6. 14:09
 12/13 A kérdező kommentje:

Lehet hogy tévedtem a kérdésben megfogalmazott mondatban, mert tényleg nem azt mondta, de a válaszok alapján sokaknak van szövegértési problémája.

11.

Világíts már rá, hogy hol állítottam én azt, hogy már nem Biden az elnök?

nov. 6. 16:38
 13/13 anonim ***** válasza:
9-es. Valószínűleg sosem dől el, hogy a fenyegetése mennyire komoly, de az viszont ténykérdés, hogy az előző Trump elnökség alatt kisimult a konfliktus Putyinnal is, Kim-Jong Unnal is, az Irániakat és terrorszervezeteiket is a padlón tartotta, sehol nem volt háború, probléma. Ebből érdemes kiindulni, és erre alapozva számíthatunk arra, hogy JÖVŐ TAVASZRA fegyvernyugvás lesz Ukrajnában. Aztán lehet magyarázni, hogy miért nem Trump érdeme lesz, vagy miért szégyenletes, hogy területeket kellett átadni az agresszornak. DE TAVASZRA FEGYVERNYUGVÁS LESZ, EZT GARANTÁLOM.
nov. 7. 11:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!