Miért választották meg trumpot újra, ha olyan rossz volt?
9# Olyan pályán próbálsz észérvekkel mozogni, ahol mindkét oldal csak egymást trollkodja. A demokraták vért és epét okádnak a gondolatától is annak, hogy Ukrajnának területekről kéne lemondani, pedig reálisan nézve nem lehet más kimenetele ennek a háborúnak, mint egy kompromisszumos békekötés Oroszországgal.
"Olyan lazán beszéltek erről, mintha valami vicc lenne, hogy 1000-ek halnak meg, egy vicc, amit ti meguntatok, s lehet trollkodni, mert az Orbánt trollkodni kell"
Senki halálával nem viccelődtem és nem is untam meg - ezt nem is értem, miért nekem mondod?
Kérlek azért azt magyarázd már el nekem, légy oly szíves, miért van kizárólag Magyarországon HÁBORÚS készültség, rendeleti kormányzás és ún. háborús infláció EGÉSZ EURÓPÁBAN egyedül, amikor Magyarország a béke szigete és Európa éllovasa OV atyánk szerint?
"Ez nem egy ilyen politikai játék, hogy jaj, ha még 100 000 Ukrán meghalna, akkor Magyar Péter 0,1%-al valószínűbb, hogy győz, ezért szurkoljunk annak (S nem Magyar Pétert akarom ezzel sarazni, hanem azokat az ellenzéki szavazókat, akik így gondolkoznak, nem hiszem, hogy M.P. ártatlanok halálát akarná)."
Értem miről beszélsz, csak nem értem, miért nekem szól ez a komment, én egyáltalán nem kívánom senki halálát és egyáltalán nem eszerint méricskélem, hogy kinek szurkoljak.
"Demokraták 4 év alatt lófaxt nem kezdtek a háborúkkal, eszkalálódott minden tovább." Ebben igazad van, ugyanakkor sajnos az elemzések szerint nekem is: "Trump újraválasztása a közép-keletrurópai országok gazdaságára negatív hatással lesz"
Nem tűnsz buta embernek, remélem nem tűnik túlságosan elrugaszkodott elképzelésnek, hogy OV atyánk politikai krediteket fog majd csinálni Trump megválasztásából vagy az ebből fakadó negatív gazdasági következményekből?
"S mi az, hogy háborúval riogatni?" - Az, hogy lassan 3 éve teljhatalmú rendeleti kormányzás és a demokrácia leépítése van a háborúra hivakozva. Ne mondd már, hogy nem érted, miről beszélek...
"Most én kérjek bocsánatot, hogy örülök, hogy más lesz?" - Más? Mert mi lesz más? Tudod egyáltalán, minek örülsz annyira? Mert ha nem, akkor pontosan úgy viselkedsz, mint a MP rajongók, akik nem tudják ugyan, mi fog rájuk várni MP hatalomra jutása után, csak úgy rajonganak MP-ért, mert ő olyan MÁS. Ez önmagában édeskevés. Az alkesz szomszéd Béla is más, mint OV, mégsem bíznánk rá egy országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!