Mennyi esélye van egy világháborúnak, ha Kamala Heris nyer?
Figyelt kérdés
Nem vagyok oda Donald Trumpért, de sokmindemben igaza van, és sok helyen békét teremtett. Afganisztánban, Irakban, Sziriában, és Észak Korea sem fenyegetőzött amíg ő volt az elnök. Nyilván ezért akarját eltüntetni őt a fegyvergyártók és a spekulánsok. Vélemények?nov. 4. 09:19
11/17 Krampusz1 válasza:
"Az afgán kivonulást még a demokrata kormányzat rendelte el."
Pontosan ilyen hazugságok miatt gondolom azt, hogy orosz ügynökök, vagy fideszesek csinálják tudatosan ezt a folyamatos hazug propagandát itt is, és más forumokon is.
12/17 anonim válasza:
Ez igaz, hogy ő írta alá, de a demokrata kormányzat kezdte el, és nyilván be is fejezte volna, ha időközben nem váltják le.
13/17 anonim válasza:
Az esély ugyanannyi, mintha Trump nyer.
14/17 anonim válasza:
12,5% az esélye a vh-nak. Készült a FideszGPT segítségével.
15/17 A kérdező kommentje:
Mielőtt lehurrogtatok volna, hozzáteszem, hogy nem Magyarországon élek, és nem Orbàn propaganda a háborús hírek, az USA-ban, Thaiföldön, és Argentinában is félnek attól, hogy mi lesz ennek a vége, sajnos a 2. világháború sem egyik napról a másikra robbant ki, 2-3 év folyamata volt, és akkor is azzal nyugtatták magukat az europai lakosok, hogy :,,úgy sem lesz háború, senki sem akar még egy világháborút!" Nos nagymamám átélte ezt fiatalon, ő mesélte nekem ezeket, nem a médiából kapartam össze. Akkoriban is tüntettek a háború ellen, akkor is voltak háború ellenes pokitikusok és olyanok akik nem láttak más lehetőséget. És mi lett? 2. világháború ami nem terjedt ki az egész bolygóra, de még a felére sem! Most? Elmebetegek , diktátorok kezében atomfegyverek vannak, és csak öntik a pénzt a háborúba, miközben békéről beszélnek! A fegyvergyártók a bűnösök!
nov. 4. 12:32
16/17 anonim válasza:
Az összes háborút a "szuverén" nacionalista kiskakasoknak és a nemzeteiknek köszönheti az emberiség.
17/17 A kérdező kommentje:
Ebben van igazság amit mondasz, hogy a nacionalisták miatt vannak a háborúk, de azért van egy határ a túlzott liberalizmus és a túlzott nacionalizmus között, a középút, ami senkinek sem káros, nos nem tudom Trump milyen, én Obama alatt laktam kinnt, Trump alatt csak visszamentem baráti látogatásra, annyit halottam hogy kevesebb az illegális bevándorló, sokat kiutasítottak. Ez természetes védekezés, nem nacionalizmus.
tegnapelőtt 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!