Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kamala Harris átvette a...

Kamala Harris átvette a vezetést Iowa államban is, ami egy republikánus állam, nem billegő, meglesz neki a győzelem?

Figyelt kérdés
Szerintem erre trumpék kampánya sem számított, hogy Iowa államot megnyerik a demokraták a felmérések szerint.

tegnapelőtt 02:45
 1/8 anonim ***** válasza:
69%

Ha közvéleménykutatások nyernének választásokat, nem lenne szükség megtartani magát, a választásokat.

Mindenki kész tényként kezeli a közvélemény kutatásokat, mind itthon, mind külföldön, pedig, ha valamit, akkor ezt kellene, igencsak nagy fenntartásokkal kezelni.

8 évvel ezelőtt, senki sem számolta ki Trámpli győzelmét, aztán láss csodát, hát nem a barma nyert?!

tegnapelőtt 06:07
 2/8 anonim ***** válasza:
31%
Csak reménykedhetünk hogy nem lesz meg neki, Isten őrizzen egy demokrata győzelemtől. De egyébként igen, simán benne van a pakliban. Hogy szoros lesz az biztos. A végén kiderül, már nem kell sokat várni, én is kíváncsi vagyok.
tegnapelőtt 06:12
 3/8 anonim ***** válasza:
39%

[link]

Itt épp 10%-kal vezet Trump, ne terjessz hülyeségeket. Már mindenki Trump győzelmét árazza be.

tegnapelőtt 08:44
 4/8 A kérdező kommentje:

[link]

Én ezt olvastam

tegnapelőtt 11:06
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
Allitolag a noi szavazok kozott magas Trump elutasitottsaga, emiatt viheti Harris az allamot.
tegnap 11:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
1-es jó, de 16-ban orosz beavatkozás miatt nyert Trump. Amúgy Hillary nyert volna
tegnap 12:27
 7/8 anonim ***** válasza:
18%

Állítólag. Ráadásul állítólag Trump fasiszta, szexista, rasszista, bunkó, műveletlen, házasságtörő, adócsaló börtöntöltelék, stb, stb., Egy ilyenre épeszű ember nem szavazna! Aztán a választások napján kiderül hogy fél USA "nem épeszű", akik meg folyton csak a baloldali sajtóból tájékozódnak, csak néznek bután maguk elé hogy ez miként lehetséges?? És akkor jön az alternativ valóságukba tökéletesen belesimuló válasz: A RUSZKIK MIATT! 🤣

tegnap 13:08
 8/8 anonim ***** válasza:
26%
7 miért szerinted nem rasszizmus, hogy az elnöksége alatt menekült gyerekeket választott el a szüleitől, meg most is a bevándorlók deportálásáról beszél, Hitlert és tábornokait dícséri, a rendezvényein a Puerto Ricoiak ellen úszítanak "humoristák" és sok nő erőszakkal vádolja. Az elnöksége alatt a vilàg diktatúráival ápolt kapcsolatot és tényleg elítélt bűnöző
tegnap 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!