Mikorra várható az EU széthullása?
Figyelt kérdés
nov. 3. 18:51
11/17 anonim válasza:
10-es, te meg akarsz halni, vagy Európán kívülről írod az őrültségeidet?
12/17 anonim válasza:
Hát de Orbán azt mondta jönni fog, mert ezek a háború pártiak nyertek! Hát nem zet mondta? Magyarországon lakok majdnem az ukrán határnál de én még a csücskét sem látom annak az atomnak. Szerintem nagyon nehéz lehet és lassú nem bírja az a tűz a hátrulján, olyan atomot küld Putyin a nyugatra azért nem ért még el minket az eus eredmények óta. Én nem menekülök én Magyarföldön halok 10es, ásom a bunkeremet, minnél később ér ide annál mélyebbre jutok. De viszont orbán okos, azért adja a dógos fiataloknak azt a 4 millát, hogy tudjanak bunker ásó céget indítani, hogy segítsenek az öregeknek. Ezt a csókot is amúgy azért adták, mert erős házakat építsenek, nedőljön az össze az atomtól sem. Ez a Magyar Péter hiába ugrál, ő is ha nem épít bunkert akkor kapaszkodhat még a kolbászába is akkor se ussza meg! Persze ezek a gazdagok mint ez a Magyar Péter már 200 hektáros bunkert épített, mert neki adott az a fonder lájen eus pénzt, meg neki van hisz ők lopták azt a génmódosító spájzert. Bújjanak el a Gyurcsánnyal Kamara Herris mögé! Ilyen ez a világ. Remélem Trump nyer és Make it Amerika lesz. Ő állítólag, ha kompország leszünk átvisz minket az Atlanti Óceánon és mi leszünk az új szuverén államuk! Nem kell ez a NATO, meg az eu, ha Trump nyer mi Amerikaiakkal vagyunk. Szerinted 11-es Trumpot lelövik?
13/17 anonim válasza:
12.: Szerintem valami elmegyógyintézetből írogatsz, vagy nem vetted be a gyógyszeredet.
14/17 anonim válasza:
Az EU széthullást célul kitűző turbójobboldali, Putyin által pénzelt pártok igen gyenge eredményt értek el az EP választásokon, így az EU szétesése Moszkva mély sajnálatára nem várható a közeljövőben.
15/17 anonim válasza:
12 vagyok ha nem esett volna le, vicc volt, nyílván nincs ilyen ember aki így gondolja. Politikáról nem lehet objektíven írni, mert az igazság eltörpül a fake news mellet. Ne haragudjatok akiket ezzel megbántottam. Senki sem akar atombombát robbantani én főleg nem. Ezért nem tudom komolyan venni amikor ezzel fenyegetőznek, mert még Putyinból sem nézem ki az atombombát, az eléggé emberiség ellenes dolog, még akkor is ha ezzel kevesebb ember veszteséggel járna mint egy álló háború…..
16/17 anonim válasza:
15.: ha hiszed, ha nem, van itt a gyakorin olyan őrült, aki valóban várja az atomháborút, ebből gondoltam, hogy nem vicc.
Az ehhez hasonló fórumok vonzzák a pszichés betegeket, ez a tapasztalatom.
17/17 anonim válasza:
15ös vagyok. Igen nekem most esett le sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!