Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az aktuális USA elnökválasztás...

Az aktuális USA elnökválasztással kapcsolatban mit mondanak a felmérések, kinek a győzelme várható?

Figyelt kérdés
okt. 30. 10:52
 1/4 anonim ***** válasza:
59%
Fej-fej mellett vannak, nem igazán lehet egyértelmű esélyest megnevezni.
okt. 30. 11:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Attól függ melyik kutatást nézed. Általában Kamala Harris országos előnyét mutatják, a csatatérállamokban 7-ből 4-ben Kamala Harris vezet, de ezek az előnyök egy százalékon belüliek. Van olyan kutatás, ami Trump előnyét mutatja. Szerintem se eldöntött, de szerintem Harris fog nyerni.
okt. 30. 11:34
 3/4 MDaniel98 ***** válasza:
Fej-fej mellett vannak, de a közvélemény kutatók rendre alulmérik Trumpot, az igazi kérdés jelenleg az, hog ezt korrigálták-e, és ha igen, akkor eléggé-e. Mert ha nem, vag nem eléggé, akkor szinte biztosra vehetjük Trump-győzelmét.
okt. 30. 12:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Szinte biztos szerintem Harris győzelme. Ezeknek a közvélemény-kutatásoknak nagyon nem kell hinni. Attól függ ki a megrendelő.
okt. 30. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!