Ciki-e, hogy Magyarország az EU legkorruptabb országa?
nov. 3. 10:26
12/16 anonim válasza:
#10 Az pont nem korrupció, hanem adócsalás. Kiskoromban én is tankoltam gázolajat traktorból, de még az is messze van a korrupció fogalmától.
13/16 anonim válasza:
12.
Nézd már meg, hogy mit jelent a korrupció meg hogy a TI mi alapján vizsgálódik. Na csak mert engem baromira nem érdekel, de szerintem őket se, hogy te mit minek nevezel.
14/16 anonim válasza:
Senkinek sem ciki ebben az országban.
15/16 anonim válasza:
Amíg egy olyan országot akarnak felvenni az EU-ba mint Ukrajna, szerintem ne legyen bajuk a magyarországi korrupcióval...
16/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, hogy Magyarországon a legmagasabb a korrupció. Ez úgymond népünk fő néplélekben meghatározható jellemzője, az alattomossággal, a köpönyegforgatással, a politikai és gazdasági korlátoltságunkkal és önhittségünkkel kombinált ostobaságunkkal együtt. A magyar egy félázsiai, szamojéd erkölcsökkel mihasznán Európa közepén terpeszkedő nép, amely sajnos eljött idáig, ahelyett hogy ott maradt volna Ázsiában ahova való, és ahova most Orbán alatt visszavágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!