Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ciki-e, hogy Magyarország az...

Ciki-e, hogy Magyarország az EU legkorruptabb országa?

Figyelt kérdés

Vietnammal, kelet-timorral, burkina fasoval vagyunk egy csoportban...

[link]

#FIDESZ #párt #lopás #korrupció #csalás #Rabló narancsos banda
nov. 3. 10:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
36%
Németország korruptabb.
nov. 3. 12:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
#10 Az pont nem korrupció, hanem adócsalás. Kiskoromban én is tankoltam gázolajat traktorból, de még az is messze van a korrupció fogalmától.
nov. 3. 12:56
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

12.

Nézd már meg, hogy mit jelent a korrupció meg hogy a TI mi alapján vizsgálódik. Na csak mert engem baromira nem érdekel, de szerintem őket se, hogy te mit minek nevezel.

nov. 3. 13:20
 14/16 anonim ***** válasza:
62%
Senkinek sem ciki ebben az országban.
nov. 3. 13:20
 15/16 anonim ***** válasza:
27%
Amíg egy olyan országot akarnak felvenni az EU-ba mint Ukrajna, szerintem ne legyen bajuk a magyarországi korrupcióval...
nov. 3. 13:41
 16/16 anonim ***** válasza:
32%
Egyáltalán nem ciki, hogy Magyarországon a legmagasabb a korrupció. Ez úgymond népünk fő néplélekben meghatározható jellemzője, az alattomossággal, a köpönyegforgatással, a politikai és gazdasági korlátoltságunkkal és önhittségünkkel kombinált ostobaságunkkal együtt. A magyar egy félázsiai, szamojéd erkölcsökkel mihasznán Európa közepén terpeszkedő nép, amely sajnos eljött idáig, ahelyett hogy ott maradt volna Ázsiában ahova való, és ahova most Orbán alatt visszavágyik.
nov. 4. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!