Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ciki-e, hogy Magyarország az...

Ciki-e, hogy Magyarország az EU legkorruptabb országa?

Figyelt kérdés

Vietnammal, kelet-timorral, burkina fasoval vagyunk egy csoportban...

[link]

#FIDESZ #párt #lopás #korrupció #csalás #Rabló narancsos banda
nov. 3. 10:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
38%
Attól függ, hogy kinek az. Van akinek igen, van akinek nem.
nov. 3. 10:28
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Az EU-nak 0rbán lett ciki, nem kicsit, nagyon.
nov. 3. 10:33
 3/16 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem az a ciki, hogy egy közvélemény kutatást lobogtatnak a "hozzáértők", ami igazából kb. semmire se jó.

De ha mondjuk mellé raknád azt is, hogy a nálunk sokkal kevésbé korrupt országok mennyit nőttek az elmúlt 10-15 évben vagy épp hogyan változott az adott országban a fizetések vásárlóereje akkor az derülne ki, hogy vagy jókora kamu az egész korrupció mérés vagy ha nem akkor valamilyen csoda folytán nincs hatással az emberek életére.

nov. 3. 10:34
 4/16 anonim ***** válasza:
52%
Látod, #3-nak nem ciki. Nekem, meg igen. Ilyen bonyolult a Világ.
nov. 3. 10:36
 5/16 anonim ***** válasza:
66%
4: a hármas talán haszonélvező. Őt nem zavarja, hogy lassan Albánia is utolér minket.
nov. 3. 10:40
 6/16 anonim ***** válasza:
26%

#3,#4

2014-et veszem kezdő évnek, mert ez az első amikorról mind a 27 EU tagálamban van éves nettó átlagfizetés adat.

2014-ben az EU27 átlagának a 30%-át kerestük, a 12 új csatlakozó átlagának a 70%-át.

2022-ben az EU27 átlagának a 44%-át kerestük, a 12 új csatlakozó átlagának a 81%-át.

[link]

Kérlek, magyarázzátok már el nekem, hogy ha mi vagyunk a legkorruptabb állam akkor, hogy lehetséges, hogy az EU27 és az új csatlakozókhoz képest is jobban nő az életszínvonal nálunk?

Most akkor ők még korruptabbak, náluk még többet lopnak vagy esetleg a TI közvéleménykutatása nem olyan elfogulatlan, mint ahogy azt ti szeretnétek hinni, hogy a saját kis narratívátokat alá tudjátok támasztani?

nov. 3. 10:56
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
a 22 az igazából 23, csak elírtam.
nov. 3. 10:56
 8/16 anonim ***** válasza:
22%
Rossz dolog a korrupció, de én még sosem találkoztam vele Magyarországon. Sem a piacon, sem a rendőrnél, sem a tescoban. Amikor kocsit vettem, akkor sem kaptam olcsóbban, ha az eladónak fizettem volna zsebbe. Az okmányirodában sem intézték el nekem plusz pénzért az ügyemet. Számomra, egyszerű állampolgár számára még Spanyolországban is nagyobb a korrupció, ott több dolgot lehet elintézni egy kis baksisért.
nov. 3. 11:38
 9/16 anonim ***** válasza:
57%

Melyik vezető "tárgyalt" önhatalmúlag SMS-ben vakcinákról?

Segítsetek légyszíves!

Magyar politikus volt? 😶

nov. 3. 12:30
 10/16 anonim ***** válasza:
43%

8.

Csak úgy szólok, hogy ebbe a korrupció dologba nem csak az számít bele, hogy Orbán mit művel Lőrinccel, hanem az is, hogy a Tüzépről áfa nélkül hozod el a faanyagot, mert te ismered már őket és neked odaadják. 😍

nov. 3. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!