Hogy érzitek, ki fogja megnyerni az elnökválasztást az USA-ban?
Én egy nagyon szoros Harris-győzelmet látok. 276 elektorral.
(Pennsylvaniat, Wisconsint, Michigant, Nevadat viszi a swing state-ekből.)
Ezt a retorikát mikor fejezitek be, hogy egy tiszta választáson Trump nyerne? Miért is? Emlékszem 4 éve mekkora káosz volt az utolsó éve a covid miatt, meg január 6. Egyébként még a siralmas covid-kezelés ellenére is 74 millió szavazatot szerzett, Biden 81-et. Trump persze a választás estéjénki szokta hirdetni a győzelmét.
Azt kellene látni, hogy először mindig is Trump van előnyben, mert vidéken sokkal gyorsabban szamolják meg a kisebb körzetek szavazatait. Pl Pennsylvánia államban az állam nagy része vidék, republikánus, de a lakosság nagy része Philadelphiaba, Pittsburgbe meg pár nagyobb nagyvárosba tömörül. Itt sokkal több idő a szavazatok megszámolása, így idén is valszeg a Trump vezetés át fog majd egy ponton fordulni. De szoros lesz.
Harris fog nyerni, az ABC csatorna véletlenül már október 27-én lehozta az eredményt.
#Milyen bizonyítékokat? Hogy megírta az origó? Ilyen bizonyítékaim nekem is vannak. A Trump-kretén ellen kb. 30 ügyben volt büntetőeljárás, és csak azért nem lett elítélve, mert a bírói székbe beültetett haverjai ráhúzták hogy elnökként minden alól immunitást élvez.
Komcsi. XDDDD
Mondja ezt a Fidesz-szavazó, akinek az istene, a csúti mangalica a Kínai Kommunista Párt meg a szovjet KGB-s Putyin valagából lóg ki. Ki is a kommunista? Még az imádott pártod házelnöke, Kövér elvtárs is ex-MSZMP-s. A fél fidesz vezérkar KISZ-titkár volt anno.
Már elegem van az ilyen kérdésekből meg abból a kérdezőből aki állandóan Kamala győzelmet vízionál :D
Szerintem Trump nyer. Én rá szavaztam és a legtöbb ismerősön is azt mondta hogy rá szavaz. Voltam early votingolni és ott is a kampányolo önkéntes nő többeknek adott Republican sample ballotot. Kérdezte hogy ki kér, szoval nem csak úgy odanyomta az emberek kezébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!