Szerintetek Harrisnek vagy Trumpnak van nagyobb esélye megnyerni a választást az USA-ban?
Biden visszalépése után Harris előnye egyértelmű, s igazából a Trump elleni merénylet is majd hogy nem feledésbe merült. Most volt a DNC, ami adott egy plusz löketet Harris-nek, ugyanakkor a Kennedy Junio meg Trump javára visszalépett.
Szeptember 10-én lesz majd az első vita, szerintem azután lehet majd komolyabb következtetéseket levonni.
"Szeptember 10-én lesz majd az első vita, szerintem azután lehet majd komolyabb következtetéseket levonni."
Akkor majd utána tedd fel ismét a kérdést.
Szerintem Biden 4 éve még abszolút egy alkalmas jelölt volt. Nézd meg pl az akkori és a mostani vitát. Szerintem 2 éve kezdett el láthatóan romlani az állapota, ugyanakkor még így is le tudott tolni 1-1,5 órás beszédeket. Érdemes megnézni a januári beszédét. Teljesen hiba nélkül elmondta.
Érdekes, hogy Trump esetében soha senkit nem zavart, hogy amit elmond annak nagy része hazugság.
7: látszik nem érted hogy működik a nyugati média. hát így.
már két éve vannak videók ahol látszik hogy szellemileg hanyatlik, de a mainstream média megoldja egy ilyennel:
https://www.youtube.com/watch?v=umAJVPZR_40
érted már?
8
Pontosan!
Folyamatosan hazudtak mindenkinek
Ennyire lehet komolyan venni az Euronewst is..
És felmerül a kérdés, hogy ha alkalmatlan elnökjelöltnek, akkor hogy lehet alkalmas regnáló elnöknek novemberig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!