Szerintetek Harrisnek vagy Trumpnak van nagyobb esélye megnyerni a választást az USA-ban?
Biden visszalépése után Harris előnye egyértelmű, s igazából a Trump elleni merénylet is majd hogy nem feledésbe merült. Most volt a DNC, ami adott egy plusz löketet Harris-nek, ugyanakkor a Kennedy Junio meg Trump javára visszalépett.
Szeptember 10-én lesz majd az első vita, szerintem azután lehet majd komolyabb következtetéseket levonni.
10
Ment a pipa,de csak az első felével értek egyett
12
A demek irányitak jelenleg,vagy az Ő körüket támogató körök..
Izgalmas meccs lesz. Szerintem Harris nyer annak ellenére, hogy a Kennedy "gyerek" Trump javára visszalépett. - remélem legalábbis, hogy nem az a pszichopata őrült Trump lesz ismét.
Azonban Harris elnöksége ellenére is a szenátusban kisebbségben lesznek szerintem a demokraták. Az alsó házban meg szintén nem tudom, hogy mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!