Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek Harrisnek vagy...

Szerintetek Harrisnek vagy Trumpnak van nagyobb esélye megnyerni a választást az USA-ban?

Figyelt kérdés

Biden visszalépése után Harris előnye egyértelmű, s igazából a Trump elleni merénylet is majd hogy nem feledésbe merült. Most volt a DNC, ami adott egy plusz löketet Harris-nek, ugyanakkor a Kennedy Junio meg Trump javára visszalépett.

Szeptember 10-én lesz majd az első vita, szerintem azután lehet majd komolyabb következtetéseket levonni.

aug. 26. 11:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%

10

Ment a pipa,de csak az első felével értek egyett

aug. 26. 13:13
 12/18 anonim ***** válasza:
11: kifejted? :D
aug. 26. 13:24
 13/18 A kérdező kommentje:
Akkor ki irányítja, Trump?
aug. 26. 13:36
 14/18 anonim ***** válasza:

12

A demek irányitak jelenleg,vagy az Ő körüket támogató körök..

aug. 26. 14:03
 15/18 anonim ***** válasza:
14: ja
aug. 26. 14:06
 16/18 anonim ***** válasza:
57%
Remélem Harris jól elpicsázza a vén gyogyós trumpot. Elvileg a csatatér államokban már ő vezet.
aug. 26. 14:21
 17/18 anonim ***** válasza:
46%

Izgalmas meccs lesz. Szerintem Harris nyer annak ellenére, hogy a Kennedy "gyerek" Trump javára visszalépett. - remélem legalábbis, hogy nem az a pszichopata őrült Trump lesz ismét.

Azonban Harris elnöksége ellenére is a szenátusban kisebbségben lesznek szerintem a demokraták. Az alsó házban meg szintén nem tudom, hogy mi lesz.

aug. 27. 18:55
 18/18 anonim ***** válasza:
65%
Bocsi, a közvéleménykutatásokat nézve lehet, hogy a szenátusban is demokrata többség lesz.
aug. 27. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!