Nem lehetne megkérni Putyin bácsit, hogy hagyja abba a háborút?
"Melyik magyar háborúban nem túlerővel harcolt az ország??"
És mi lett az eredménye??
Kvára szabadok vagyunk, ja!
A nyugat szemétlerakója, Brüsszel csicskája.
Minden magyar hőst leköpsz ezzel a hozzáállással. Hunyadi Jánostól kezdve Dobón és Zrínyin át Klapkáig és Pongrácz Gergelyig...
Jelenleg Putyin csicskája az ország, barátom. Gondolod, hogy Orbánnak saját ötlete, hogy minden szankciót vétózzon, és addig gáncsolja a skandináv NATO-csatlakozást, amíg csak lehetséges?
"Minden magyar hőst leköpsz ezzel a hozzáállással."
Tévedsz és általánosítasz!
Egyébként más a hős és más az értelmetlen hősködés.
"Jelenleg Putyin csicskája az ország"
Te valami burokban élhetsz, hogy nem látod a fától az erdőt..
A nyugat hanyatlik.
És bár nem vagyok Orbán-fan, de nagyon örülök, hogy még képes ebben az ügyben a józan gondolkodásra.
Szerintem csak próbál egyensúlyozni, ami piszok nehéz lehet neki!
"Egyébként más a hős és más az értelmetlen hősködés."
Igen?? És miben voltak hősök az '56-os pesti srácok a vöröscsillagos harckocsik ellen, és hősködők az ukránok, amikor szintén vöröscsillagos tankok törnek rájuk...?
Szerintem 56-nak sem volt túl sok értelme..
És sajnálom azokat az ukrán gyerekeket, szerencsétlen magyarokat, akik meghalnak Zseléért és a sántánista nyugatért.
Merthogy ez a háború soha nem a haza megvédéséről szólt.
Simán békét köthettek volna Putyinnal, aki hajlandó is volt rá, de az utolsó pillanatban megtiltották Zselének, hogy belemenjen.
Persze erről nem szól a propaganda.
Gratulálok. Orbán Balázs is ezt mondta.
Többé kokárdát fel ne merj tűzni magadra, vagy nyíljon meg alattad a föld, és fogadjon magába pokol.
27: én nem is szoktam "látszatmagyarkodni", rég kinőttem már a kisiskolás korból. :)
Neked viszont még van hova fejlődnöd, mivel átkozódni nem szép dolog!
Én nem pártolom a háborút és az értelmetlen vérontást, így szerintem semmi okom szégyenkezni.
Továbbá az a véleményem, hogy ha senki sem harcolna, akkor nem lenne sehol háború, hiszen az egy dolog, hogy xy kiad egy parancsot, de sokkal nagyobb számú a népesség, mint egy szál vezető.
Így hát ha az emberek nem játszanának katonásdit és senki nem lenne hajlandó harcolni az elit jólétéért, SENKI SEM, akkor nem tudnának több millió embert hadbíróság elé állítani és nem lenne háború.
Csak az összefogás hiányzik.
Ezért egy nép sem fog nyerni soha, semmiben.
Teljesen mind1, hogy látszólag kit választ és ki a vezető.
Minden politikus csak a saját zsebét tömi.
És a háborúban sok pénz van.
Meg az emberek egymásnak uszításában is.
"Továbbá az a véleményem, hogy ha senki sem harcolna, akkor nem lenne sehol háború"
Igen, ha a bűnözőknél nem lenne fegyver, a rendőröknél sem kellene. De van náluk, és használják.
Betilthatják a bárányok a húsevést, csak a farkasok is egyezzenek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!