Támogatnád azt, hogy a Dél-Amerikából észak felé menekülő/vándorló latinókat az USA helyett Európa fogadja be?
Figyelt kérdés
Szerintem jobb ötlet lenne a katolikus latinókkal pótolni az olcsó munkaerő hiányát, mint muszlimokkal. Neked mi a véleményed?ma 17:16
A kérdező szavazást indított:
IGEN, ez jó ötlet, de a muszlimok is jöhessenek akármennyien.
IGEN, ez jó ötlet, és emellett a muszlimok beáramlását szigorú korlátok közé szorítanám.
NEM, ez nem jó ötlet, inkább a muszlimok jöjjenek többen.
NEM, ez nem jó ötlet, csak fehér embereket fogadnék be, így sem a latinókat, sem a muszlimokat.
NEM, ez nem jó ötlet, minden idegen nép bevándorlását ellenzem.
6 szavazat
1/5 anonim válasza:
Nem támogatom de nem is akarnának Európába jönni.
2/5 anonim válasza:
Magyarországon vannak üresen tátongó stadionok és akksigyárak, ráadásul, mi már Londonban mosogatunk, szerintem itt van elég hely nekik. Ide jöhetnének.
3/5 anonim válasza:
Minek jönnének ide, jól akarnak élni nem pedig rosszul.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem Magyarországra gondoltam, hanem az egész Európai Unióra.
ma 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!