Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Brüsszel miért nem látja be...

Brüsszel miért nem látja be hogy a fegyverek küldésével csak elhúzzák a háborút? Miért nem tartanak béke tárgyalásokat?

Figyelt kérdés
Ha nem küldenének fegyverek Ukrajna nem sokáig bírná és kénytelen lenne béke tárgyalásokra és végre béke lenne!

nov. 2. 16:34
1 2 3
 11/22 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

Meszike91

Ha én lennék az oroszok helyében, én sem 2022. február 24.-én, sem 2024. november 02.-án, sem máskor nem indítottam volna háborút, megelégedtem volna a Krímmel.

nov. 2. 17:57
 12/22 anonim ***** válasza:
62%
a 7-es egy agyhalott
nov. 2. 18:04
 13/22 anonim ***** válasza:
24%

"Miért nem tartanak béke tárgyalásokat?"

Mert a ruszkik nem akarnak. Akkor dogoljenek meg.

nov. 2. 18:31
 14/22 meszike91 ***** válasza:
40%

17:49

Szóval te is egyet értesz velem abban hogy Oroszországnak is rossz ez a háború és abba kéne hagyni? Csak nyilván ez putyin hatalmának a végét jelentené, ezért ő ezt sose fogja megtenni.

Az első héten látszott hogy ez a háború nagyon mellé ment. Ilyen áron putyin se indította volna el. Csak az elcseszett putyini rendszer miatt senki se merte neki elmondani az igazságot Ukrajnáról és a saját hadsereg állapotáról, ezért teljesen fogalmatlanul döntött a háborúról. Innen meg már nem léphet vissza.

nov. 2. 18:35
 15/22 anonim ***** válasza:
25%

Egyesek nem értik a tárgyaláselmélet alapjait sem. Minél inkább rá vagy szorulva a másik által ajánlott kompromisszumra, annál gyengébb a pozíciód. Ha pedig nincs alternatívád, vagy eleve nincs kompromisszum lehetőséged, akkor nincs semmiféle alkupozíciód.

A támogatások beszüntetése Ukrajna felé azt jelentené, hogy gyengül Ukrajna pozíciója és nem béketárgyalásokról beszélnénk, hanem kapitulációról.

Amíg Oroszország deklarált követelése Ukrajna teljes bekebelezése és NATO-ból való kitagadása, addig eleve ne beszéljen senki se még a béketárgyalások elvi lehetőségéről sem.

nov. 2. 22:27
 16/22 Jeffrey Spender ***** válasza:
47%

# Meszike91

Konfliktus az 2014 óta van, de háború az 2022 óta.

Egyértelmű, hogy ez a háború az oroszoknak is veszteséges, bánják is, mint a kutya, amelyik kilencet kölykezett.

Ez a háború kudarc az USA-nak, pont hogy gyengíti az USA hatalmáról szóló képet.

Az, hogy Oroszországnak miért kudarc a háború, az egyértelmű.

Az, hogy az EU-nak is miért kudarc ez, egyértelmű.

És Ukrajnának még végképp.

Ellenben Kína röhög nagyokat a markába.

Abban kivételesen egyetértek, hogy a konfliktusból nem következik feltétlenül a háború, lehetett volna úgy politizálni, hogy elkerüljék az egészet.

Azonban ez a háború nem Putyin háborúja, tőle függetlenül is megcsinálta volna a Politbüró ezt.

Nem putyini rendszer ez, hanem a 90-es években züllött le Oroszország, és viseli a következményeit a jelenben.

Azonban az fix, hogy a Krím, és a 4 megye azok elúsztak. A kérdés, hogy Mi lesz maradék Ukrajnával.

nov. 2. 23:01
 17/22 anonim ***** válasza:
35%

"Ez a háború kudarc az USA-nak, pont hogy gyengíti az USA hatalmáról szóló képet."

Ezt kifejthetnéd, mert szerintem az USA minden értelemben csak nyer ezen a konfliktuson.

nov. 2. 23:10
 18/22 Jeffrey Spender ***** válasza:
63%

# 17

2014 nyomán Ukrajnát úgy kezelték, mintha az EU / NATO / sőt az USA érdekszféra lenne.

Ukrajna az tele van értékes földgáz, és kőolajmezőkkel, ásványkincsekkel, agráriummal, nehéziparral, és társaival, azonban a háborút nem Ukrajna / a mögötte álló Nyugat nyeri, sőt bukják a befektetésüket, mindenestől, akkor nyilván kudarc.

[link]

[link]

Nem csak az általános politika szintjén megy ez, hanem családi érdekeltségi szinten is: Hunter Biden 2014 és 2019 között az ukrán Buriszma Holding energetikai vállalat igazgatóságának tagja volt. Hunter Biden legalább egy ukrajnai állami, sőt kormányközeli cégben gyakorlatilag vezető volt.

[link]

nov. 2. 23:24
 19/22 anonim ***** válasza:
52%

"sőt bukják a befektetésüket, mindenestől, akkor nyilván kudarc."

Én inkább sikernek fogom fel ezt az USA szempontjából, mert minél kevesebb az európai energiahordozó, annál exportképesebb az amerikai LNG.

"hanem családi érdekeltségi szinten is"

Sz*rügy neki, de az USA szemszögéből az ilyen egyéni opportunizmus tök lényegtelen, főleg méretét tekintve.

nov. 2. 23:32
 20/22 anonim ***** válasza:
30%

12 - Leírom neked, hogy te is fel tudd fogni: ha engem egy barom megtámad, akkor én védekezni fogok! (én nem Orbán Balázs vagyok!)

Ha a védekezésem meghaladja az erőmet, mert az a tahó aki nekem jött erősebb, akkor elfogadom a (jó)szomszédok segítségét!

Abban a pillanatban vége a konfliktusnak, ha a támadóm visszalép, vagy felfordul. Én védeni fogom magam a végsőkig...

Ettől mélyebb szinten már nem tudok segíteni neked, hogy megértsd a problémát!

nov. 3. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!