Grúzia/ Georgiának miért nem volt jó a Brüsszeli bábkormány?
4:
Tudjuk tudjuk, mi az ő helyükben nem vittük volna háborús védekezésbe az országot!
6:
Attól, hogy egy magyar politikus szavát idéztem, attól annak még külpolitikai relevanciaja is van. Na, leesett?
7: szóval nem mondtam hogy rendben van. vagy te ezt olvastad valahol?
az usának se tetszett a kubába telepített rakéták, nekik is lehetett volna mondani hogy "kuba ezt választotta, mit problémáznak" nem? amerika mit szól bele hogy milyen politikát folytat a szomszédja?
"Ha szeretné megtartani ezeket az országokat a saját érdekszférájában"
sohasem erről szólt a nagyhatalmi berendezkedés. lásd jelenleg afrika, ahol nem volt igény a franciákra, inkább húznak az oroszok és kína felé.
én se helyeslem ami a világban megy, de a nagyhatalmi politika sohase a jótékonykodás módszerén működött. valószínű a grúzok emlékében még ott van a 2008-as invázió meg a jelenlegi ukrán háború. könnyű dolog messziről ítélkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!