Fideszesek! Nekünk az miért lenne jó, ha Trump győzne és extra vámokat vetne ki az európai autókra?
Figyelt kérdés
A gazdaságunk egy jelentős részét az autógyártás teszi ki, az exportunk is jórészt ebből adódik. Egy ilyen lépéssel nehéz helyzetbe kerülnénk, miért szeretnétek ezt?okt. 30. 16:18
11/11 anonim válasza:
#10 vagyok:
Idióta vagyok? Legyen...
Akkor talán egy trumplit, egy idóta, kiszámíthatatlan vezetőt, akik a világ egyik legbefolyásosabb vezetője nem kellene támogatni.
Mert az hogy "szépeket" mond az egy dolog. De Trump idiotizmusát pakkban fogja az embersiég kapni. És 100%-osan megérdemli a következményeket.
Az emberiség nagy része elhülyült. Ideje lesz egy kis vérontásnak. Mert a II. VH. óta elfeljetette az emberiség a Hitler és Sztálin populizmusát. Akiket szintán 90+% felett támogattak.
Hajrá... Jobb a háború mint a béke. Mert a világ már túl nyugis, túl békés. Drukkoljatok Putyinnak, Trumpnak...
Én is azt teszem. De csa azért, hogy végre az emberiség emlékezete újra friss legyen, milyen az égett emberi hús szaga egy bombatölcsérben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!