Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az origó miért rémiszgeti az...

Az origó miért rémiszgeti az embereket?

Figyelt kérdés
[link]
okt. 30. 16:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez miért hír még az Origon? Az elmúlt 3 évben vagy 200-300 alaklommal már kitört náluk a világháború, hozzászokhattál volna már a heti 2-3 világháborúhoz.
okt. 30. 16:27
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Egy normális demokráciában az Origo összes tagja börtönben ülne rémhírkeltés miatt.
okt. 30. 16:35
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

"már az atombombáról beszélnek"

Vicc. Ha leírom, hogy atombomba, én is az atombombáról beszélek. És? A hidegháború óta beszélnek róla, mégsem dobja le senki, mert akkor megy mindenki a levesbe. Semmi értelme a cikknek, nettó félelemkeltés.

okt. 30. 16:37
 4/9 anonim ***** válasza:
31%
Szoktam origot is olvasgatni, de ott még sosem olvastam olyat, hogy kitört a világháború. Kitörhet? Ki. De ehhez hasonló cikkek vannak a telex/444/hvg oldalain is.
okt. 30. 16:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert a megfélemlített ember nagyobb hajlandósággal szavaz illiberális vezetőkre. Direkt nem polgárt írtam, már rég nem tekintenek minket annak. A "magyar ember", ahogy OV fogalmaz.
okt. 30. 16:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

@4:

[link]

okt. 30. 16:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
6. Aztak+! Azért ez már szintlépés.
okt. 30. 16:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

mert el kell terelni a hívek figyelmét arról, hogy sz.ar van a palacsintában.

Ótvar GDP, ótvar forint, orbáncsicska Parragh pofára esése, Nemzeti Múzeumból még a saját embereiket is kirakták ma...

okt. 30. 17:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Atomháborúról beszélnek, mégis múltszázadi tankokkal meg gépfegyverrel gyilkolásszák egymást száz éve. Röhej. Semmi másra nem jó ez az atombomba téma, mint hogy rettegjen mindenki és szavazzon újra és újra a főgcikre.
okt. 31. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!