Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sokan azzal rémiszgetnek,...

Sokan azzal rémiszgetnek, hogy így nem lehet baba. Igaz ez?

Figyelt kérdés
Nagyon sok helyen olvastam, hogy ha mindennap szeretkezünk, abból nem lehet baba, mert nem termelődik elég jó minőségű spermium. Szerintetek így van? Tapasztalatok?
2010. júl. 26. 20:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%

Peteérés után nemigazán szeretkeznék.

Egyébként mi mind a kétszer adott hónapban max. 3x voltunk együtt a peteérés környékén.

9-15 nap között.

2010. júl. 26. 20:09
 2/13 anonim ***** válasza:
79%

biztos vannak fiatal heves párok akiknek igenis sikerült igy a baba....

a korlátozott mennyiségü szexet pártolóknak is valahol igaza van de úgy semmi spontaneitás nincs benne hogy gyere drágám mert kedd van...

bocs. akit megbántottam tudom hogy akik lombikoznak azoknak kötelező az önmegtartóztatás de ha lehet ne....

2010. júl. 26. 20:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Biológus vagyok és ez nem igazán így van. Mindenképpen sok sperma termelődik, ha mindennap szeretkeztek, akkor is jó minőségűek a spermiumok, ha sokáig nem csináljátok, akkor viszont elhalhatnak a sejtek odabent a herében.
2010. júl. 26. 20:11
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem szóltam hozzá, de a biológustól kérdezem:) hogy akkor mindegy hogy mindennap vagy 2 naponta? SOkan mondják, hogy egy napot érdemes kihagyni, pont emiatt, hogy újra termelődjenek a spermák...gondolom a kérdezőnek nem baj, hogy ezt megkérdeztem.
2010. júl. 26. 20:17
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán számít :) De ha sokat aggódik az ember rajta, akkor az idegesség miatti hormonváltozás és az enyhe stresszhelyzet is gátolja a megtermékenyülést, vagy már magát a spermiumok érését is, de ez utóbbiban nem vagyok biztos. Az mindenesetre igaz, hogy a megtermékenyüléshez jó kedély kell és semmi felesleges idegesség ;) Hajrá nektek! :)
2010. júl. 26. 20:40
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
Ez baromság.Azzal,ha minden nap szeretkezel,nem zárod ki az esélyét annak,hogy babád legyen.Mert például kislányt szeretnél majd,akkor ezzel is tudod befolyásolni,mert akkor így kevesebb lesz a fiú sperma.És ha peteérés elött szexel pár nappal,akkor is nagyobb eséllyel lesz lány,mert a lány spermák lassúak,de napokig életben maradnak a savas női környezetben,a fiúk viszont nem.
2010. júl. 26. 20:47
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

tudod mit?en tapasztalatbol irok,csak hogy megnyugodj,januarban elhataroztuk,hogy babat szertenenk,egeszen spontan,szeretkezes kozben,aztan majdnem minden nap csinaltuk,kiveve amikor menstrualtam,de a 31 napbol ugy 20 megvolt ;),az eredmeny=oktober 11-re vagyok kiirva,gyonyoru kisfiunk lesz.

Csak hajra,ne higgy el mindent,amit mondanak,ti jobban erzitek a paroddal

szurkolok nektek :))

2010. júl. 26. 21:10
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nem minden férfinak lehet fiú gyermeke, szóval tök mindegy, hogy mit csinál a férfi.
2010. júl. 26. 21:11
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet így is baba. Nekünk a nőgyógyász is azt javasolta, hogy az ovuláció idején minden nap legyünk együtt. A fiunk is úgy sikerült, hogy a 9. naptól a 14. napig minden nap együtt voltunk. Most kistesót tervezünk és eddig ez a technika nem jött be. Szerintem mindenki máshogy működik. De próbálkozni lehet.
2010. júl. 26. 21:39
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét terhességem úgy jött össze, hogy minden nap szexeltünk. (mindkettő első próbára sikerült)

Ez attól függ, hogy milyen a sperma. Van olyan pasi, akinek kell a 3 nap az újratermelésre, de van, akinek 1 óra múlva "normális" a spermája.

2010. júl. 26. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!