A Trump-kampányt nem zavarja, hogy csak Pennsylvánia államban vagy 400 ezer puerto ricoi él?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy Pennsylvániát pont a kampánybeszédén elhangzott: "Puerto Rico egy óceánon úszó szeméthegy" kijelentés miatt fogja elveszíteni?okt. 29. 21:25
11/16 anonim válasza:
Az „úszó szeméthegy" kifejezés használata egy szigetre mióta rasszizmus?
12/16 A kérdező kommentje:
Mondhatta volna az egész latino közösséget is, nem? Vagy bármelyik latinok altal lakott államot
okt. 30. 17:02
13/16 anonim válasza:
Tudod mit, társalogj saját magaddal ha csak azért írtad ki a kérdést hogy lepontozhasd a más politikai nézeteket vallókat.
14/16 anonim válasza:
7, 8 végülis marha humoros, hogy emberek egy csoportját (nem tudom pontosan mennyien élnek ott) szemétnek nyilvánította rasszista alapon. Ez kb azoknak vicces, akik a zsidózós/cigányozós) Auschwitzos ""vicceken"" tudnak "nevetni"
15/16 anonim válasza:
14-es vagyok
Valaki indokolja már meg, hogy miért lettem lpontozva
16/16 A kérdező kommentje:
14) pl Pennsylvániában ezzel 400 ezer szavazót bukott el.
okt. 31. 08:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!