Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az tényleg lehetséges, amit...

Az tényleg lehetséges, amit egyes emberek mondanak, hogy minden, amit Észak-Koreáról mi tudunk, meg mondanak, az hazugság és valójában semmi baj nincs ott, meg minden rendben van?

Figyelt kérdés
Én komolyabban akkor kezdtem el ezen gondolkozni, amikor mondták, hogy ott a vallás is tiltva van, meg halál meg munkatábor meg minden jár érte, eközben meg van ott Ortodox templom.

okt. 28. 14:03
 1/4 anonim válasza:
33%
valszeg ott se kolbászból vana kerítés és biztos vannak ám bajok ott is de amit a tvben meg interneten mondanak h koreában ha fingasz egyet halálra ítélnek meg h Kimdzson azt állítja h ő találta fel a hamburgert meg h járt a napon az mint csak lejáratás. az a helyzet hogy mi nem fogjuk megtudni h milyen ott koreában mert nem megyünk oda meg ők se jönnek ide h elmeséljék.
okt. 28. 14:09
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Múltkor volt új Észak Koreai rendelet. Mivel a gyerekek állandóan éhen haltak, a kegyelmes Kim megnöveltette a gyermekek ételadagját. Szerintem ez sokat mondó rendelet.
okt. 28. 14:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"ott a vallás is tiltva van, meg halál meg munkatábor meg minden jár érte, eközben meg van ott Ortodox templom"

Mondjuk a kettő nem zárja ki egymást...

okt. 28. 14:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg lehetséges amit kérdezel, de kevéssé valószínű.

Az meg, hogy benyalnak az oroszoknak ortodox templomokkal, az pont nem jelent semmit.

Nem tudom, hogy a református egyháznak lehet hinni a közelmúlt belpolitikai eseményei alapján, de a honlapjukon olvasható ez az írás:

[link]

okt. 28. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!