Márki-Zay Péter csak a trójai faló? Valójában Dobrev Klárát választanák miniszterelnöknek?
Nekem nehezen hiszik, de Fletó is részletezte:
Először parlamenti összetételt választunk, abból lesznek a pártfrakciók, azután választalnak miniszterelnököt.
A baloldalon mindenképpen a DK lesz a legerősebb, főleg ha győznek.
Azután majd választanak, ahogy akkor helyesnek látják
Abba már nem szólhat bele senki.
Ha az előválasztás győztesét már a kormányrakerülés előtt kiiktatják, akkor ott nem újabb 12 év Fidesz lesz, hanem 40..
Ez a választói akarat olyan semmibe vétele lenne, hogy az is fideszessé válna, aki most szívből gyűlöli őket.
#6, "Na és?" (Horn Gyula)
A két időpont között van a lényeg.
Az első a parlamenti többség megszerzése (ahhoz kell MZP)
A második a miniszterelnök megvàlasztàsa, ahhoz meg nem kellenek a szavazók.
Politika, cinizmus nélkül?
Nem làttam még olyat.
#6 vagyok.
Kedves #7!
Ha valóban jobban akarják az ország javát szolgálni, ha valóban céljuk Orbán és sleppje eltakarítása és első a választópolgárok akarata, MZP-t választják meg miniszterelnöknek. Az előválasztás győztesét, akit az emberek megválasztottak.
Plusz infóként megsúgom, hogy a DK nem tudja benyomni a saját emberét a miniszterelnöki székbe, mert ahhoz a többi párt támogatása is szükséges. Maximum a ciklus közben tudják félreállítani, de akkor minden igaz volt, amit a Fidesz állított és más párt be se jutna a Parlamentbe, csak a Fidesz!
Mégis ki szavazna olyanra, aki ennyire pofátlan módon átejti a saját szavazóit úgy, hogy még a látszatra sem adnak? Ne bohóckodjunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!