A meglibbant globalista drukkerek mikor jönnek rá, hogy ide vezet az álszent liberalizmusuk?
És ez Németországban csak a kezdet.
30 éven belül be fog következni a muszlimok hatalomátvétele.
Az a baj, hogy nem tudom eldönteni, hogy cinikus vagy, vagy csak nem tudsz eleget az iszlám világról, és emiatt állítod, hogy nem látsz különbséget.
“egészen komoly arccal mondom, hogy semmi jogunk úgy kritizálni más kultúrákat, a saját berendezkedésükért, hogy még az isztanbuli egyezményt sem voltunk képesek ratifikálni, valamilyen libsihiszti miatt.”
Ez valóban probléma, de azért ezt nem lehet egy lapon sem említeni ezzel: [link]
“Millió egy probléma van a nemek közti egyenlőtlenségtől kezdve, a szexuális kissebbségek elleni támadásokon át nálunk is, már jelen pillanatban is.”
Az iszlám világ pedig még a harmadik világbeli országok között is élen jár a homoszexualitás kriminalizálásában: [link]
Tehát igen, itthon is vannak problémák, de azt mondani, hogy nincs jogunk őket kritizálni, olyan mintha azt mondanánk, hogy én át mentem a piroson, és egyszer megbírságoltak tilosban parkolásért, tehát emiatt nincs jogom kritizálni valaki aki halálra gázolt egy gyalogost a zebrán.
“Miért nem lehet megérteni hogy a muszlimok senkire nem akarják ráeröltetni a vallásukat, ezt a Korán is tiltja. A terroristák nem muszlimok”
Ez a nem igazi skót érvelési hiba tipikus példája: [link]
Nem igaz, hogy nem muszlimok az radikális iszlamista terroristák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!