Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izrael hogy képzeli az ENSZ...

Izrael hogy képzeli az ENSZ békefenntartók megtámadását?

Figyelt kérdés
Az Izraeli hadsereg tüzet nyitott a Libanonban állomásozó ENSZ békefenntartó katonákra majd tankokkal behatolt a táborukba. A zsidók hogy jönnek ehhez?

okt. 14. 09:09
 71/96 A kérdező kommentje:
Te hol látsz sikert? Gázában az izraeli hadsereg egy év alatt sem tudta felszámolni a Hamaszt pedig egy kis terület ami fele akkora mint Budapest. Ellenben annál inkább jeleskedtek a zsidók a népirtásban. Vagy úgy érted nálad a népirtás a siker?
okt. 15. 12:07
 72/96 anonim ***** válasza:
68%

A hamasz mar nem tenyezo, a hezbollah lefejezve.

Sirjal meg baratom, bruhuhu, a zsidók báncsák a terroristákat. bruhuhuhu

okt. 15. 12:13
 73/96 A kérdező kommentje:
Nem báncsák hanem bántják. Előbb tanulj meg magyarul írni. Lehet a héber jobban menne de ez a te bajod. A másik hogy te és a cionista zsidó testvéreid hamarosan egy kalap alá kerültök a nácikkal amint a Hágai bíróság kimondja hogy Izrael népirtást követ el.
okt. 15. 12:52
 74/96 anonim ***** válasza:

73

1. A 72-es jobban tudja a magyar helyesirást, mint te, aki viszont egyáltalán nem érted a bejegyzését.

2. Jobb ha felkészülsz arra, hogy

- a Hamasz már tényleg nem egy létező szervezet,

- Izrael lerombolja a Hezbollah Ézsak Libanonban öszzegyűjtött, milliárdokba került rakétáit és kilövő állásait

- és miután levágta a polip gyilkos karjait, végül működésképtelen állapotba hozza a polip fejét, azaz Iránt.

okt. 15. 13:11
 75/96 A kérdező kommentje:

"a Hamasz már tényleg nem egy létező szervezet,"

Ennek én csak örülök mivel nem a palesztinokat szolgálja hanem Izrael céljait.

"Izrael lerombolja a Hezbollah Ézsak Libanonban öszzegyűjtött, milliárdokba került rakétáit és kilövő állásait"

Ennek is én csak örülök mivel nem a palesztinokat, libanoniakat szolgálja hanem Izrael céljait.

"és miután levágta a polip gyilkos karjait, végül működésképtelen állapotba hozza a polip fejét, azaz Iránt."

Irán egy tévtanításokkal teli szekta. Szóval ennk is csak örülnék.

A probléma az hogy Izrael célja ezekkel a folyamatos terjeszkedés, aminek viszont nyilván nem örülök. Az Izrael által elkövetett népirtásoknak pedig pláne nem örülök.

okt. 15. 13:39
 76/96 anonim ***** válasza:
Népirtást a Hamasz csinál, mégozzá a saját népén.
okt. 16. 07:35
 77/96 anonim ***** válasza:
68%

"Irán egy tévtanításokkal teli szekta."

Eddig csak azt tudtuk rólad, hogy mohamedán vagy. Most az is kiderült, hogy nem siita, hanem szunnita mohamedán.

okt. 16. 07:41
 78/96 A kérdező kommentje:

"Népirtást a Hamasz csinál, mégozzá a saját népén.2

A Hágai bíróság nem így látja természetesen. A zsidók állnak a bíróság előtt népitás vádjával.

"Eddig csak azt tudtuk rólad, hogy mohamedán vagy. Most az is kiderült, hogy nem siita, hanem szunnita mohamedán."

Nem vagyok mohamedán. Muszlim vagyok.

okt. 17. 09:30
 79/96 anonim ***** válasza:
Nem te voltál valamelyik este a Partizánon? Ott is az arab védelemre hivatott gyerek, pont ugyanilyen lekezelő és egymásnak ellentmondásos érvekkel próbálta védeni az ő igazát.
okt. 17. 09:35
 80/96 anonim ***** válasza:

A muszlim sémi szó. A sémi muszlim magyarul mohamedán.

Én magyarul beszélek, nem arabul.

okt. 17. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!