Izrael hogy képzeli az ENSZ békefenntartók megtámadását?
A hamasz mar nem tenyezo, a hezbollah lefejezve.
Sirjal meg baratom, bruhuhu, a zsidók báncsák a terroristákat. bruhuhuhu
73
1. A 72-es jobban tudja a magyar helyesirást, mint te, aki viszont egyáltalán nem érted a bejegyzését.
2. Jobb ha felkészülsz arra, hogy
- a Hamasz már tényleg nem egy létező szervezet,
- Izrael lerombolja a Hezbollah Ézsak Libanonban öszzegyűjtött, milliárdokba került rakétáit és kilövő állásait
- és miután levágta a polip gyilkos karjait, végül működésképtelen állapotba hozza a polip fejét, azaz Iránt.
"a Hamasz már tényleg nem egy létező szervezet,"
Ennek én csak örülök mivel nem a palesztinokat szolgálja hanem Izrael céljait.
"Izrael lerombolja a Hezbollah Ézsak Libanonban öszzegyűjtött, milliárdokba került rakétáit és kilövő állásait"
Ennek is én csak örülök mivel nem a palesztinokat, libanoniakat szolgálja hanem Izrael céljait.
"és miután levágta a polip gyilkos karjait, végül működésképtelen állapotba hozza a polip fejét, azaz Iránt."
Irán egy tévtanításokkal teli szekta. Szóval ennk is csak örülnék.
A probléma az hogy Izrael célja ezekkel a folyamatos terjeszkedés, aminek viszont nyilván nem örülök. Az Izrael által elkövetett népirtásoknak pedig pláne nem örülök.
"Irán egy tévtanításokkal teli szekta."
Eddig csak azt tudtuk rólad, hogy mohamedán vagy. Most az is kiderült, hogy nem siita, hanem szunnita mohamedán.
"Népirtást a Hamasz csinál, mégozzá a saját népén.2
A Hágai bíróság nem így látja természetesen. A zsidók állnak a bíróság előtt népitás vádjával.
"Eddig csak azt tudtuk rólad, hogy mohamedán vagy. Most az is kiderült, hogy nem siita, hanem szunnita mohamedán."
Nem vagyok mohamedán. Muszlim vagyok.
A muszlim sémi szó. A sémi muszlim magyarul mohamedán.
Én magyarul beszélek, nem arabul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!