Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izrael hogy képzeli az ENSZ...

Izrael hogy képzeli az ENSZ békefenntartók megtámadását?

Figyelt kérdés
Az Izraeli hadsereg tüzet nyitott a Libanonban állomásozó ENSZ békefenntartó katonákra majd tankokkal behatolt a táborukba. A zsidók hogy jönnek ehhez?

okt. 14. 09:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/96 anonim ***** válasza:
54%

Plusz

Az izraeli kémfőnök éveken át fenyegethette a hágai bíróság legfőbb ...

2024. máj. 28. — Az izraeli kémfőnök éveken át fenyegethette a hágai bíróság legfőbb ügyészét - Netanjahu és Trump is összejátszhatott a hágai legfőbb ügyész

okt. 14. 09:11
 2/96 A kérdező kommentje:
Igen, a zsidók megfenyegették hogy bántalmazzák a hágai bíróság legfőbb ügyészének családját. Az a döbbenetes hogy a Nyugat ezt tétlenül nézi.
okt. 14. 09:16
 3/96 anonim ***** válasza:
40%

Van nekünk egy békepárti politikusunk, aki kibékeként repked felsalá a földtökén. Miért nem küldjük oda, hogy teremtsen békét, ezzel megoldaná a kérdező problémáját?

Ráadásul, úgy hirlik, hogy ezen békeszerető ember, messzemenőleg jó kapcsolatokkkal bir, a kérdezőt megdöbbentő személlyel.

okt. 14. 09:18
 4/96 anonim ***** válasza:
90%

Régen úgy volt, hogy az ellenségem, ellensége a barátom. Most, amikor egyébként az ellenségem, ellensége a barátom, annak igazából az ellenségem kellene, hogy legyen?

Csakmert, én már elvesztettem a fonalat, hogy miközben a megdöbbenetesedett MiMagyarok, azért "harcolnak", hogy Európa ne legyen arab kalifátus, addig, azok az egyébként -elvileg elvbarátaink-, akiket tényleg arab kalifátussá akarnak tenni és, ráadásul, még segiteni is tudnának a MiMagyaroknak, hogy Európa ne legyen arab kalifátus, na őrajtuk, most döbbenetesen felháborodottak vagyunk.

Nekem ehhez tolmács kellene, vagy Columbo, aki kibogozza ezt.

okt. 14. 09:24
 5/96 A kérdező kommentje:
Kezdjük ott hogy Izraelnek semmi köze ahhoz mi történik Európában. Továbbá a palesztinok nem akarnak semmiféle arab kalifátust Európában, szóval zsidó válaszoló, azzal nem mosod tisztára a népirtó agresszor zsidókat, hogy játszod a hülyét.
okt. 14. 09:31
 6/96 anonim ***** válasza:
82%

Lol :D

Ateista vagyok, ráadásul, családfailag igazoltan, magyar nemesi származású, papirom van róla, hogy magyar vagyok :D

Nem vagy jó emberismerő kérdező.

Attól, hogy nem értek egyet a felháborodásoddal, még nem őket védem.

Sőt, még abban sem vagyok biztos, hogy Netanjauh nem tudott a fesztivál elleni akció tervéről, mert voltak erről szóló hirek.

De, több ezer kilóméterről arrébról a karosszékből, baromi könnyű kiosztani egy másik országot, főleg, amikor a nagymagyarok ellenésgeivel harcolnak.

okt. 14. 09:36
 7/96 anonim ***** válasza:
35%
Mögöttük áll az USA, csak azért nagy a szájuk.
okt. 14. 09:40
 8/96 A kérdező kommentje:

Lehet nem vagy vagy zsidó de hogy cionista vagy az biztos. Illet simán lehet hogy hazudsz, abból kiindulva hogy mennyit hazudnak a zsidók a témában. Ezen a ponton már csak zsidók és nem zsidó cionisták állnak Izrael mellett.

Izrael népirtást követ el és és azokat is gyilkolja akik akadályozni próbálják a népirtásban. Újságírókat, segélyszervezetek alkalmazottait és most ENSZ békefenntartókat támadnak. Van olyan épp eszű ember aki még Izraelt támogatja és nem cionista?

okt. 14. 09:41
 9/96 anonim ***** válasza:
72%
Magyarként, cionista vagyok? Az, szép, az már biztos :D
okt. 14. 09:42
 10/96 anonim ***** válasza:
55%

Libanon és a Hezbollah nem csak támadja ENSZ katonákat, hanem meg is ölik őket olykor. És tétlenül nézik. Akkor mire számítasz?

Ezek a zsidók pedig pancserek. Azok, a hírek, hogy fenyegetőznek kb 10 évesek. Már az akkori vezetők is mondták, és az ENSZ munkatársai, a 2015 római statútum óta. Az eredmény kivétel nélkül ugyan az. Végül bejelentik, hogy xy nyomás és fenyegetések ellenére, megcsinálják amit akartak. Kutya sem veszi őket komolyan. Már kétségbe lehet vonni, hogy valóban fenyegetés történik-e, mivel az ENSZ személyek szerint a sikerességi rátájuk 0%.

Az ENSZ tökéletesen lényegtelen. Putyin ellen elfogatóparancs van és világkörüli úton jár. Az ENSZ katonákat a Hezbollah az UNFIL bázison élve felgyújtja. ENSZ iskolák és épületek katonai bázisok. Talán azért nem foglalkozik Izrael az ENSZ-szel különösebben, mert senkit sem érdekelnek, egy fenyegetésig jók, aztán azt csinálnak amit akarnak. Az ENSZ egy vicc, egy siralmas vicc.

okt. 14. 09:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!