Az, hogy lehet, hogy 1 évvel a lengyel kormányváltás után, még mindig nem dölt össze az új koalició, nem csődölt be Lengyelország, nem lépett be a háborúba, nincsenek az összes lengyel fiúk a fronton és még a transzokról sem jönnek az óvodai hirek?
Figyelt kérdés
Viszont a gazdaságuk, az jelentősen javult?!okt. 11. 06:11
1/5 anonim válasza:
mert lengyelország erősen usa és eu "szövetséges".
ja és nyugi van ott feszkó bőven, csak nem fog neked mindenről beszámolni a magyar média, keresgélj a lengyel média cikkei között.
az egyik ok:
https://www.youtube.com/watch?v=NpIeadcOuFM
tetszik az első komment: Lengyelország eladva...🔨
2/5 A kérdező kommentje:
Ha a lengyelek el lettek adva és ezzel jól járt az ország, az miért baj?
A lengyel emberek jobban élnek és ez olyan, mintha baj lenne!
Nem értem.
okt. 11. 08:16
3/5 anonim válasza:
Olvasss lengyel cikkeket. Hogy azóta mik történtek? Gazdaságit mindent. Tájékozatlanul teszel fel ide kérdéseket.
4/5 A kérdező kommentje:
Hol lehet találni lengyel katona az ukrán fronton és átoperált kisgyerekek számlálót? Mert én kerestem, de sehol sem találtam erre vonatkozó adatot :(
okt. 11. 11:13
5/5 anonim válasza:
Szerencsére az előző PIS-es kormány nem tudta olyan mélységig kirabolni a lengyel gazdaságot, illetve lerombolni a demokratikus jogrendszert mint nálunk. Bár elég nehézkesen megy a lengyel elnök folyamatos kerékkötése miatt a jogrendszer helyreállítása és a "tolvajok" felkutatása, de haladnak előre. Nálunk ez nem lenne lehetséges, mert a NER már mindem oldalról bebiztosította magát. Oszt' jónapot :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!