Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Lehet, hogy azért mondják...

Lehet, hogy azért mondják papagájként, hogy Izraelnek joga van az önvédelemhez, mert hazudnak?

Figyelt kérdés

Feltűnően szó szerint ugyanazt a triviális mondatot ismételgetik a filoszemiták, Usa, Magyarország, de még a semlegesek is. Izraelnek joga van az önvédelemhez.

De ezt inkább Palesztinára lehet mondani, őket támadta meg Izrael korábban. Először Izrael űzött el 6 millió arab őslakost, akik menekülttáborokban élnek ma is, és zárt táborokba másik 6 milliót, folyamatosan elnyomva őket, még tiszta ivóvizük sincs. Ezek megszállt területek, tehát a megszállás előbb volt, és az önvédelmet az arabok gyakorolják elvileg.

Lehet hogy ez tudatos cionista propaganda? Mintha őket támadták volna meg ok nélkül az ellenállók?

Furcsa lett volna, ha a németekről mondják hogy megtámadták őket egy gettófelkelésnél, és joguk van az önvédelemhez. Jogilag Gáza megszállt terület, tehát nem háborúzhat, csak katonai konfliktust okozhatnak egyes lakosai. A háború szót is gyakran mondják, ami nem igaz.

A szokásos izraeli hazudozásról van szó, ami nagyon sikeres?

okt. 10. 08:41
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Ha a filoszemiták odáig nem jutnak el, hogy Gáza megszállt terület, az gond. Meg kéne guglizni.
okt. 10. 10:48
 12/23 anonim ***** válasza:
82%
Kényszersorozás után ma is tanultam valamit: megszállók nélküli megszállás 😃😃😃
okt. 10. 12:01
 13/23 anonim ***** válasza:
63%
Jahve az istenüj feljogosította őket a Kánaániták kiírtására! Miért ne írthatnának ki bákit?
okt. 10. 12:30
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

"...nem lehet reptere..."

lehetni éppen lehetne, mondjuk hely az nincs rá... (láttad te már térképen???) de végülis a japánok is építettek repteret a tengerre (Kansai International Airport), úgyhogy lehetne.

okt. 10. 12:41
 15/23 anonim ***** válasza:
15%

Ha nem vagy ateista, akkor a te istened is.

okt. 10. 15:18
 16/23 anonim ***** válasza:
54%

15

Nem vagyok ateista, de nekem a teremtő az Istenem. Nem, a pusztító, a tömeggyilkos, emberírtó jahve, aki maga a sátán!

okt. 10. 18:35
 17/23 anonim ***** válasza:
15%

16

"Nem vagyok ateista, de nekem a teremtő az Istenem. Nem, a pusztító, a tömeggyilkos, emberírtó jahve, aki maga a sátán!"

Tehát nem vagy egyisten hivő.

okt. 10. 18:52
 18/23 anonim ***** válasza:
82%

17

Ezt miből vontad le! Teremtő Isten csak egy van és ő nem a pusztító, tehát nem jahve!

okt. 10. 23:24
 19/23 anonim ***** válasza:
11%
Ha a te istened Allah, akkor az viszont nagyon is pusztitó. Hány milló embert gyilkoltak meg a mohamedánok a történelem során? Boztosan sok-sokszorosát annak, mint amit a zsidók.
okt. 11. 08:13
 20/23 anonim ***** válasza:
15%

Azért ha valaki hívő zsidó, keresztény, vagy moszlim, azzal illene tisztában lennie, hogy mindannyian Ábrahám (Ibrahim) istében hisznek, hogy mindannyiuk vallása ugyanazt azt istent imádja.

Az meg kifejezetten ciki, hogy nekem ateistaként több fogalmam van erről, mint neked állítólagos hívőként.

okt. 11. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!