Amúgy a Fideszesek tényleg elhiszik, hogy mindenki h*lye az EU-ban, csak mi vagyunk helikopterek?
Aha. Legalábbis annak hirdeti magát! Te mond csak, ezeknek a címkézéseknek van értelme, hogy: bal, jobb, szélső, liberális, stb stb
Volt szerencsém átélni a működésüket 2002-2010 között. Még egyszer nem akarom!
A mostani kormány sem jobb semmivel.
Nincs alternatíva.
Fene tudja.
A nyugdíjasok már csak azért is a Fideszre szavaz mert ad nekik némi alamizsnát. A romák ügye a közmunka s egyéb alanyi jogon járó ingyenélés miatt.
Akiknek jól megy a szekere(boltos,dohányboltos stb) egyértelmű, hogy hova teszi az x-et.
Vannak ugye akkor a családosok, csók, babaváró, adómentesség stb ismét Nyílván való.
Vannak azért jónak látszó dolgai is a Fidesznek. Igaz több kárt csináltak mint hasznot.
Lehetetlen ingatlanárak, hatalmas adóterhek, lepusztított közlekedés, eü stb.
Én inkább szavazok a mihazánk rá. Tetszik sok programjuk.
Mzpre is inkább begúztam az x-et gondoltam hátha elindult valami változás de sajnos nem..
"Tudsz olyan elemet mondani a 100 oldalas Virradat programből, ami a nácizmusra utal?"
Mondjuk a cigányság gettókba szervezése egy az egyben az, amit a nácik a zsidókkal csináltak és ez a programjuk része.
Cigányság nagyrésze most is gettókban él!
Azért ezt ne hasonlítsd a náci-zsidó kérdéshez.
Semmi baj ha gettókban laknak. Nagy kárt okoznak a társadalomnak. Tisztelet a kivételnek.
Torockai nem egyszer mondta már, hogy nem a dolgozni akaró, tisztességes cigányokkal van probléma,azokat *szabadon hagyná*, hanem a társadalomra káros elemeket különítené el. Támogatom maximálisan.
Szerinted az normális, húgy egyre, másra szaporodnak az önkéntes fehér emberekből * tudom kimondani is gyűlöletes * álló csoportok, akik védik ezer számra a lakosokat a cigányok vegzálásától?
Ez meg gyűlöletkeltés mi?
Gondolom ha 2 ugyanolyan kvalitasú ember jelentkezne hozzád melózni, akkor te is a fehéret vennéd fel és nem a cigányt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!