Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért támogatják az ukrán...

Miért támogatják az ukrán háborút?

Figyelt kérdés

Oroszország legyőzhetetlen minden téren, ezt nyilván tudják, ha én is tudom. Nagyhatalom, nem lehet legyőzni.

Ténylegesen is vesztésre állnak az ukránok.

A háborúnak van oka, az oroszok semlegességet akarnak, nem akarnak atombombákat Ukrajnában, és az amúgy is elszakadt Donbaszt. Ez elfogadható a helyzetben. Érdemes tudni, hogy Ukrajna még a Donbaszon kívül is kapott korábban területeket másoktól illegálisan, a teljes tengerpartot, Harkovot, Kárpátalját vagy Volhíniát Lemberggel.

A háború nagy károkat okoz az EU-nak.

Más nagyhatalom esetében nem volt háborúpártiság, szankció ( Irak, Vietnám, Algéria, Líbia, Afganisztán, gázai népirtás, Libanon, Tibet, indiai-pakisztáni háború, stb.).

okt. 9. 21:01
1 2 3 4 5 6
 51/60 Jeffrey Spender ***** válasza:
29%

# Krampusz

Nem értelek, hogy miért üvöltözöd a hazaáruló jelzőt.

Nekem nem Ukrajna a hazám, hanem Magyarország, Magyarország és Oroszország nem állnak hadban, akkor most hogyan érdemesültem ki ?

Ellenben aki magyar létére pártolja Ukrajnát, az viszont hazaáruló.

okt. 12. 23:59
 52/60 anonim ***** válasza:
23%

szia krampusz1!

te vagy az új ukrán trollközpont küldöttje?

mennyit fizetnek ezért? van bónusz vagy prémium a fizetésen túl?

teljesítménybér vagy havi fix fizu van?

határozott vagy határozatlan szerződést adnak?

lehet ezt home officeban csinálni vagy be kell járni valami munkahelyre?

szokott lenni túlóra?

előre is köszi a válaszokat :)

okt. 13. 01:21
 53/60 anonim ***** válasza:
38%

Ugye az mindenki számára világos,pártálástól függetlenül,hogyha vége a háborúnak,akkor zelenskinek és csapatának is reszektek!!

Mert választásokat kell majd tartani.És azt már most mindenki tudja,hogy ez a garnitúra megy a levesbe,mert nem fognak nyerni,ha indulnak!!!!És akkor finom voltam!!

Tehát ebből már szépen leszűrhető egyértelmúen,hogy elég nyomós érdek a háborúzgatás zelenski csapatának!Illetve a hadállapot minél további fentartása,elhúzása!

okt. 14. 18:10
 54/60 anonim ***** válasza:
54%
Zelenszkij népszerű Ukrajnában
okt. 14. 18:33
 55/60 anonim ***** válasza:
50%

54#

Én a békekötés utáni helyzetet mondtam és nem a mostanit.Habár vitatkoznék azzal is,mivel a háború eleji népszerűsége jócskán megkopott.Zsaluznij népszerűbb volt Zelenskinél,mikor eltették!!

Majd a háború végén meglátod mennyire lesz népszerű!!

okt. 14. 20:49
 56/60 Jeffrey Spender ***** válasza:

Zelenszkij népszerűsége hullámzó dolog.

Zelenszkij népszerűsége 2022 februárjában mélyponton volt, finom és megválogatott eszközökkel simán bevonhatta volna az orosz politika a saját zászlója alá Ukrajnát.

Felépíthettek volna egy oroszbarát jelöltet, akit megnyomnak több millió rubellel stb., a pénzeket rendeltetésszerűen költik el, meghackelik az ukrán állami tévét, és még a Kijev 1-en is azt sugározták volna, hogy micsoda jó dolog orosznak lenni.

Sajnos nem emellett döntöttek, hanem a háborús kísérlet mellett, megindították a háborút 2022. február 24.-én, és annak a hatására Zelenszkij a nyugat és közép-ukrajnaiak körében 90 %-os népszerűséget szerzett.

Persze Kijevben teljes valóságtagadásban vannak, de az országuk többi részén már nem, kezdik belátni, hogy a háború nem őróluk szól, csak hát az SzBU az vaskézzel irányít.

okt. 14. 23:10
 57/60 anonim ***** válasza:
45%
54: ja, gondolom főleg azoknál akiket 4 sorozó tuszkol be egy kocsiba.
okt. 15. 00:16
 58/60 Jeffrey Spender ***** válasza:
24%

# 43-as

" Ukrajnában nincsenek nacionalisták. Azok az Oroszoknál vannak. Ott hozzánk hasonló kissebbségellenes propaganda van "

Magyarországon milyen kisebbségellenes propaganda van ?

okt. 21. 01:15
 59/60 anonim ***** válasza:
54%
Pl lmbtq ellenes és romaellenes propaganda
okt. 21. 05:46
 60/60 Jeffrey Spender ***** válasza:
29%

# 59

Az LMBTQ az túltolja a biciklit, és az ellen szavak szintjén beszélnek csúnyákat. De attól még a Fidesz az pont az SZDSZ 2.0

A cigányokkal kapcsolatos mondókád meg értelmezhetetlen, pont kivételeznek velük, őket pártfogolják Kormányfüggetlenül.

A cigányokat sehol nem szeretik a világon, még Indiában sem, vajon miért ? :)

okt. 21. 13:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!