Miért támogatják az ukrán háborút?
Oroszország legyőzhetetlen minden téren, ezt nyilván tudják, ha én is tudom. Nagyhatalom, nem lehet legyőzni.
Ténylegesen is vesztésre állnak az ukránok.
A háborúnak van oka, az oroszok semlegességet akarnak, nem akarnak atombombákat Ukrajnában, és az amúgy is elszakadt Donbaszt. Ez elfogadható a helyzetben. Érdemes tudni, hogy Ukrajna még a Donbaszon kívül is kapott korábban területeket másoktól illegálisan, a teljes tengerpartot, Harkovot, Kárpátalját vagy Volhíniát Lemberggel.
A háború nagy károkat okoz az EU-nak.
Más nagyhatalom esetében nem volt háborúpártiság, szankció ( Irak, Vietnám, Algéria, Líbia, Afganisztán, gázai népirtás, Libanon, Tibet, indiai-pakisztáni háború, stb.).
# Krampusz
Nem értelek, hogy miért üvöltözöd a hazaáruló jelzőt.
Nekem nem Ukrajna a hazám, hanem Magyarország, Magyarország és Oroszország nem állnak hadban, akkor most hogyan érdemesültem ki ?
Ellenben aki magyar létére pártolja Ukrajnát, az viszont hazaáruló.
szia krampusz1!
te vagy az új ukrán trollközpont küldöttje?
mennyit fizetnek ezért? van bónusz vagy prémium a fizetésen túl?
teljesítménybér vagy havi fix fizu van?
határozott vagy határozatlan szerződést adnak?
lehet ezt home officeban csinálni vagy be kell járni valami munkahelyre?
szokott lenni túlóra?
előre is köszi a válaszokat :)
Ugye az mindenki számára világos,pártálástól függetlenül,hogyha vége a háborúnak,akkor zelenskinek és csapatának is reszektek!!
Mert választásokat kell majd tartani.És azt már most mindenki tudja,hogy ez a garnitúra megy a levesbe,mert nem fognak nyerni,ha indulnak!!!!És akkor finom voltam!!
Tehát ebből már szépen leszűrhető egyértelmúen,hogy elég nyomós érdek a háborúzgatás zelenski csapatának!Illetve a hadállapot minél további fentartása,elhúzása!
54#
Én a békekötés utáni helyzetet mondtam és nem a mostanit.Habár vitatkoznék azzal is,mivel a háború eleji népszerűsége jócskán megkopott.Zsaluznij népszerűbb volt Zelenskinél,mikor eltették!!
Majd a háború végén meglátod mennyire lesz népszerű!!
Zelenszkij népszerűsége hullámzó dolog.
Zelenszkij népszerűsége 2022 februárjában mélyponton volt, finom és megválogatott eszközökkel simán bevonhatta volna az orosz politika a saját zászlója alá Ukrajnát.
Felépíthettek volna egy oroszbarát jelöltet, akit megnyomnak több millió rubellel stb., a pénzeket rendeltetésszerűen költik el, meghackelik az ukrán állami tévét, és még a Kijev 1-en is azt sugározták volna, hogy micsoda jó dolog orosznak lenni.
Sajnos nem emellett döntöttek, hanem a háborús kísérlet mellett, megindították a háborút 2022. február 24.-én, és annak a hatására Zelenszkij a nyugat és közép-ukrajnaiak körében 90 %-os népszerűséget szerzett.
Persze Kijevben teljes valóságtagadásban vannak, de az országuk többi részén már nem, kezdik belátni, hogy a háború nem őróluk szól, csak hát az SzBU az vaskézzel irányít.
# 43-as
" Ukrajnában nincsenek nacionalisták. Azok az Oroszoknál vannak. Ott hozzánk hasonló kissebbségellenes propaganda van "
Magyarországon milyen kisebbségellenes propaganda van ?
# 59
Az LMBTQ az túltolja a biciklit, és az ellen szavak szintjén beszélnek csúnyákat. De attól még a Fidesz az pont az SZDSZ 2.0
A cigányokkal kapcsolatos mondókád meg értelmezhetetlen, pont kivételeznek velük, őket pártfogolják Kormányfüggetlenül.
A cigányokat sehol nem szeretik a világon, még Indiában sem, vajon miért ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!