Kamala Harris szerintetek jó viszonyt fog ápolni jövő évtől Magyarországgal, miután leváltottuk a FIDESZT?
Figyelt kérdés
Vagy ugyanolyan langyi lesz, mint most? Remélem javul a helyzet, mert sajnos az Orbán-kormány mindent megtett, hogy ellenségess3 váljon a viszony Bidenékkel.okt. 8. 11:08
1/10 anonim válasza:
azt még megértem, hogy miért gondolod azt, hogy Harris megnyeri a választásokat. szerintem ugyan tévedsz, de értem.
azt viszont el nem tudom képzelni, hogy mira alapozod Orbán leváltását...
2/10 anonim válasza:
Vélhetően Trump alatt javulni fog a magyar-amerikai viszony.
3/10 anonim válasza:
#2 Trump alatt nem fog javulni, mert Trump nem éri meg nekünk gazdaságilag. Ha Trump nyer iszonyatosan megfogja vámoltatni Kínát és ez gazdaságilag nekünk is rossz lesz. De akarjátok csak Trumpot.
4/10 anonim válasza:
Remélhetőleg a Harris-adminisztráció és a Magyar-kormány jól kijönnek majd egymással. Addig is remélem Harris sz*patja majd rendesen 0rbánt.
5/10 anonim válasza:
Jövő évtől? Én úgy tudom, nem lesz választás itthon jövőre.
6/10 anonim válasza:
3: Miért lenne nekünk rossz, ha az USA vámot vetne ki kínai árura?
7/10 anonim válasza:
#6 Milyen gyárak jönnek hozzánk barát? Segítek: kínai.
8/10 A kérdező kommentje:
3) sokan nem fogjak fel, hogy Trump nekunk nem lesz. Egy kitett orszag vagyunk, fuggunk Kinatol, az oroszoktol.
okt. 8. 13:27
9/10 anonim válasza:
Kanalas Harris azt sem tudja, hogy pontosan hol is van Magyarország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!