Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mark Rutte ha átadja a nagy...

Mark Rutte ha átadja a nagy hatótávolságú rakétákat Ukrajnának akkor 3.vh lesz?

Figyelt kérdés
okt. 3. 13:42
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Ha sok sz.rigót olvasol, még előbb is lesz vh. Ott naponta többször is kitörik.
okt. 3. 13:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem lesz mert ahhoz a kódok is kellenek.
okt. 3. 13:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a Mandiner meg az Origo folyamatosan ezeket tolja az ember arcába, és már nem tudom hogy valóban hazudnak-e... Vagy ez csak egy újabb agymosás lenne mint anno a soros-terv?
okt. 3. 17:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen kérdező, ez csak fideszes agymosás. És mint a példád is mutatja, működik.🤦‍♂️ Mert sikerült elbizonytalanítaniuk téged a hülyeség felé azzal, hogy folyton ugyan azt a baromságot harsogják kitartóan. Ugyan így működött a náci propaganda is: egyszerű, rövid mondatokat kell addig újra és újra szajkózni, amíg a megvezethető, egyszerű emberek elhiszik.
okt. 3. 20:28
 5/5 A kérdező kommentje:

Így igaz, a soros-tervet évekig nyomatták (bár azt tudtam hogy hazugság) utálom a fideszt 2015 óta.

Ebben a kérdésben viszont el bizonytalanodtam de akkor ez is újabb fideszes agymosás!!!

okt. 4. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!