Maradtak még itt ukrán párti emberek, akik valóban még mindig elhiszik, hogy Ukrajna vissza tudja szerezni az elvesztett területeket?
Emlékszem hogy korábban mikor azt írtam, hogy esélytelen Ukrajnának hogy visszavegye az elfoglalt területeket és a Putyin által kínált békefeltételek kíválóak és el kellene fogadni nekik.
Na akkor lepontoztak és mindenféle orosz ügynöknek bélyegeztek meg itt.
Most ukrajna sokkal rosszabbul áll, és több százezer ukrán katona meghalt, konkrétan miért is????
Nem lett volna jobb akkor megfogadni a tanácsomat az ukrán nép gyilkosának?
Most azt látom hogy már itt is nagyokat hallgatnak az ukrán nyaloncok akik annyira lelkesek voltak, csillogó szemeikkel és reményeikkel.
Szeretném kérdezni, hogy még itt vagytok, vagy elhagytátok ezt az oldalt?
"Hitlerita barátom, nem mi mondtuk, hanem az ukrán nép. Am szerinted elfogadható, hogy egyáltalán béketárgyalások megkezdéséhez, átadjuk a Tiszántúlt Romániának? Miközben tudható, hogy majd a Duna-Tisza Köze is kelleni fog nekik? Plusz demilitarizáció, hogy később köünnyebben megszállják a Dunántúlt is?"
De ti írtátok itt! Sajnos az ukrán nép a szenvedő áldozat akik tömegesen menekülnek el, szóval nem ők döntenek hanem Amerika által irányított vezetői. A kérdésedre nem tudok válaszolni, mert nem állítható párhuzamba ami ott van, meg amit feltettél kérdést.
"Megállítani nem tudja, visszafordítani meg lehetetlen."
"Ebben bízol, majd kiderül, mi a valóság."
Inkább fordítva :)
Ez a valóság, és vannak akik a valóságtól elrugaszkodva próbálni hinni a csodákba.
"Mivel az ukránok nagy többsége még mindig harcolni akar, így ez nem amerikán múlik."
Az ukránok mint nép egyáltalán nem akar harcolni. Az ukrán vezetők akarnak, akiket Amerika irányítja.
Ezért Amerikán múlik.
"Náci, putyinita, hitlerfan barátom. Csak bennünk van emberség, bennetek, népirtást pártoló sejthalmazokban nincs semmi."
És pont, hogy nem a népírtást támogatom, én azt támogatom, hogy üljenek le egyezzenek meg.
Én ezt támogatta már korábban is. Azóta meghalt 200 ezer ukrán katona, és miért is???? Hiszen csak rosszabb lett minden feltétel amivel le tudják zárni a háborút. Gyakorlatilag évente több száz ezer katona halhat meg, amíg a daráló végül le nem darálja teljesen.
Én ezt akarom megállítani, ezért békét akarok, te meg lelkesen tovább tapsolsz a mészárlásnak.
"Sajnos az ukrán nép a szenvedő áldozat akik tömegesen menekülnek el, szóval nem ők döntenek hanem Amerika által irányított vezetői."
A bizonyítékot meg a wagner csürhe hozza?
"A kérdésedre nem tudok válaszolni, mert nem állítható párhuzamba ami ott van, meg amit feltettél kérdést."
Mivel az oroszok folyamatosan beszélnek, hogy Ukrajna, mint független entitás nem létezik, ahogy ukrán nép sem, így mi nem állítható párhuzamba azzal, amit írtam?
"Az ukránok mint nép egyáltalán nem akar harcolni."
Hazudsz.
Idézem a konklúzió elejét: "Ukrainians remain committed to the war effort, are opposed to capitulating to Russian demands, and are far from clamoring for a change in leadership."
Üdv a valóságban, régen jártál erre, igaz? :)
"Én ezt akarom megállítani, ezért békét akarok, te meg lelkesen tovább tapsolsz a mészárlásnak."
Annyira álságos ez a hazug békevágy. Miért nem a támadó felet okolod a háborúért? Miért nem az oroszoknak kell elengedni a területi igényüket? Oroszország a felelős, hiszen ők támadtak, ők hurcoltak el, több mint egy millió ukránt oroszországba, civilek tízezrei végezték tömegsírokban vagy terrorbombázások áldozataként. Milliók pedig elmenekültek Ukrajnából. Ez mind az agresszor, népirtó, orosz nyomortanya hibája.
Van hát!
Olyanok mint Rácz András,aki következetesen marhaságokat beszél kezdettől fogva!
Náluk akkor is az ukránok győztek,ha fele területet elvesztették!
Azt fogják mondani:Jól megszívták az oroszok,sokan meghaltak,alig maradt lőszerük, és tönkre is mennek,mert nekik kell az elfoglalt területeket újjáépíteni!
És ez tképpen győzelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!