Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogyan szerezzük vissza a...

Hogyan szerezzük vissza a Trianonban elvesztett területeket?

Figyelt kérdés

Nekem lenne egy ötletem. Egyetlenegy mód létezik, amivel visszaszerezhetjük a diktátumban elcsatolt területeket. El kell szaporodni a Felvidéken és Erdélyben egyaránt. Költözzünk ki 10 ezrével ezekre a vidékekre és vállaljuk 5-6 gyereket. Dagadjunk meg mindenféle idegennyelvet és magunk is csak magyarul legyünk hajlandóak beszélni.

Ez az egy mód létezik. Terjesszük a hírt. Orbán Viktor mineszterelnök urat is kötelezni kéne, hogy támogassa az elrabolt föld benépesítését!

Ki tart velem?

2021. aug. 29. 21:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Menj nyugodtan, de egyenlőre még a jelenlegi határainkon belül is gond a népességfogyás és elöregedés.
2021. aug. 29. 21:41
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
Inkább szóljunk a holdon dekkoló náciknak,egyszer már visszaadták erdélyt.
2021. aug. 29. 21:41
 3/19 anonim ***** válasza:
26%

Ilyenkor örülök, hogy az elcsatolt területeken élők megszabadultak a magyarságuktól és a "honfitársaiktól". Még ha az őseik nagy árat is fizettek ezért, most már legalább az utódaik élvezhetik az előnyöket.

Mondom mindezt úgy, hogy szeretnék büszke lenni a magyarságomra, de a hozzád hasonlók miatt inkább titkolom ahol lehet.

2021. aug. 29. 21:42
 4/19 anonim ***** válasza:
97%
Még a határainkon belül is olyan kevés gyereket csinálunk hogy fogyatkozunk. Úgyhogy ennek semmi értelme.
2021. aug. 29. 21:51
 5/19 anonim ***** válasza:
Nem kellene annyit trollkodnod!
2021. aug. 29. 21:54
 6/19 A kérdező kommentje:

5/5

😂😂😂

2021. aug. 29. 21:59
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a határon túli magyaroknak kellene 5-6 gyereket(inkább 10-20-at) vállalniuk. Ugyanis egy területen élő külföldi állampolgárok miatt elég nehezen képzelhető el határmódositás. Amennyiben a határontúliak hozzánk szeretnének csatlakozni tessenek Bangladesht megszégyenítve szaporodni.
2021. aug. 29. 22:23
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan gondolkozom mint te: én Erdélyben születtem, itt élek, itt fogok családot alapítani, minél több gyermekkel. Egy jó fél éve kaptam egy munkaajánlatot Budapestre, ahol a fizetésem 2-szer nagyobb lett volna mint itt, de visszautasítottam azzal, hogy ha minden magyar elmenne Erdélyből magasabb fizetés miatt, akkor ki maradna itt, kik alapítanák magyar családokat, kik nevelnének magyar gyermekeket.
2021. aug. 29. 23:24
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
Én vagyok a legboldogabb akkor amikor tudom, hogy fogy ott a magyar, hamarosan vége a nyivákolásnak, mert nem lesz kit 'elnyomni"
2021. aug. 30. 00:17
 10/19 anonim ***** válasza:
82%
Összeette a fene a sok magyarellenes szardarabot szépen.
2021. aug. 30. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!