Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogyan szerezzük vissza a...

Hogyan szerezzük vissza a Trianonban elvesztett területeket?

Figyelt kérdés

Nekem lenne egy ötletem. Egyetlenegy mód létezik, amivel visszaszerezhetjük a diktátumban elcsatolt területeket. El kell szaporodni a Felvidéken és Erdélyben egyaránt. Költözzünk ki 10 ezrével ezekre a vidékekre és vállaljuk 5-6 gyereket. Dagadjunk meg mindenféle idegennyelvet és magunk is csak magyarul legyünk hajlandóak beszélni.

Ez az egy mód létezik. Terjesszük a hírt. Orbán Viktor mineszterelnök urat is kötelezni kéne, hogy támogassa az elrabolt föld benépesítését!

Ki tart velem?

2021. aug. 29. 21:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Mármint összefújta a szemetet a szél.

De az tény hogy a magyar kisebbség komoly probléma.

2021. aug. 30. 07:03
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
A komoly probléma a hozzád hasonló.
2021. aug. 30. 07:10
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
A trionan országokban nem akarnak magyar kisebbséget.
2021. aug. 30. 07:55
 14/19 anonim ***** válasza:
17%
Először szerezzük vissza a csonka Magyarországot, utána könnyebben fog menni.
2021. aug. 30. 08:06
 15/19 anonim ***** válasza:
50%

Na, fogj is neki a szuper ötleted megvalósítására, csak húzz gumisapkát a fejére mert az ilyen hülyék ha szaporodnak annak nincs jó vége.

Miért írhatnak ide 6-7 éves tudatlan gyerekek?

2021. aug. 30. 22:51
 16/19 anonim ***** válasza:
39%
Ahogy megláttam a kérdést tudtam hogy megleszel ölve a gyakoris álszentek áltál. Támogatnám de nem egyszerűen kivitelezhető
2021. aug. 31. 19:02
 17/19 anonim ***** válasza:
55%

"Ahogy megláttam a kérdést tudtam hogy megleszel ölve a gyakoris álszentek áltál."

Én meg azt, hogy ez a szokásos trianonnal kapcsolatos baller álkérdés, hogy a többi antimagyar egysejtű böföghessen, hőzönghessen. Lásd feljebb a díszpéldányokat! Minthogy mennének térdelni dzsorzsinak.....

2021. aug. 31. 20:05
 18/19 anonim ***** válasza:

Tény, hogy a jóléti államokban csak bevándorlással lehet növelni a népességet. Az USA már száz éve ezt csinálja és ennek a politikának köszönheti vezető hatalmát. E nélkül a magyar kultúra el fog tűnni. :(

Trianon egyik oka az, hogy a magyar vezetés elkezdte az akkori kisebbségek jogait , nyelvhasználat stb. megnyirbálni akik ezután már önállóságra törekedtek inkább.

2021. szept. 13. 00:14
 19/19 anonim ***** válasza:
76%
#18 Épp ellenkezőleg: a túlságosan liberális kisebbségpolitika vezetett Trianonhoz. A kisebbségekkel nagyon elszaladt a ló, vérszemet kaptak, és egyre többet akartak. Ha mi is az asszimilációra törekedtünk volna, ahogy más országok tették akkoriban, akkor 1920-ra jóval több lett volna a magyar többségű terület, és valószínűleg több területet tarthattunk volna meg. Az 1910-es években ugyan valóban csökkentették valamennyire a kisebbségek jogait, de akkor már késő volt az érdemi változáshoz.
2021. szept. 13. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!