Hogyan szerezzük vissza a Trianonban elvesztett területeket?
Nekem lenne egy ötletem. Egyetlenegy mód létezik, amivel visszaszerezhetjük a diktátumban elcsatolt területeket. El kell szaporodni a Felvidéken és Erdélyben egyaránt. Költözzünk ki 10 ezrével ezekre a vidékekre és vállaljuk 5-6 gyereket. Dagadjunk meg mindenféle idegennyelvet és magunk is csak magyarul legyünk hajlandóak beszélni.
Ez az egy mód létezik. Terjesszük a hírt. Orbán Viktor mineszterelnök urat is kötelezni kéne, hogy támogassa az elrabolt föld benépesítését!
Ki tart velem?
Mármint összefújta a szemetet a szél.
De az tény hogy a magyar kisebbség komoly probléma.
Na, fogj is neki a szuper ötleted megvalósítására, csak húzz gumisapkát a fejére mert az ilyen hülyék ha szaporodnak annak nincs jó vége.
Miért írhatnak ide 6-7 éves tudatlan gyerekek?
"Ahogy megláttam a kérdést tudtam hogy megleszel ölve a gyakoris álszentek áltál."
Én meg azt, hogy ez a szokásos trianonnal kapcsolatos baller álkérdés, hogy a többi antimagyar egysejtű böföghessen, hőzönghessen. Lásd feljebb a díszpéldányokat! Minthogy mennének térdelni dzsorzsinak.....
Tény, hogy a jóléti államokban csak bevándorlással lehet növelni a népességet. Az USA már száz éve ezt csinálja és ennek a politikának köszönheti vezető hatalmát. E nélkül a magyar kultúra el fog tűnni. :(
Trianon egyik oka az, hogy a magyar vezetés elkezdte az akkori kisebbségek jogait , nyelvhasználat stb. megnyirbálni akik ezután már önállóságra törekedtek inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!