Van esélyem Angliában dolgozni vagy esélytelen a dolog? 20/l
#10 Hát mondjuk én a hideg, esős, borús éghajlat helyett a jó meleg és napfényes mediterrán partvidéket választanám. Meg az élővilág diverzebb délen, pl:. ilyen menő kígyók élnek ott:
Meg azért Izlandnak és Észak-Skandináviának is megvan a maga szépsége, én viszont nem élnék ott mert az ottani időjárástól full depis lennék. Dehát mindenkinek más jön be, kinek a pap,kinek a papné.
“ Miért akar mindenki az undorító éghajlatú Angliába menni? Én inkább valami naposabb, melegebb helyre mennék, pl:. Ciprus, Andalúzia, Franciaország Földközi-tengeri partvidéke. Meg Anglia területileg mindössze Magyarország másfélszerese, mégis ötször annyian élnek ott mint hazánkban. Egy ilyen zsúfolt, borús helyen ki akarna élni?”
A 8- nak igaza van. Én 11 éve Angliában élek és a mentális egészségembe került. Sajnos pár ismerősöm rosszabbul járt és már nincsenek köztünk. Az idő zord, D vitamin hiányban fogsz szenvedni. Az emberek barátságtalanok, ridegek, az alkohol és drog tartja őket mozgásban.
13
A pénz és karrier miatt. De így utólag talán nem érte meg az áldozat.
Pedig tudtad alapbol hogy esik nem?
Én jelenleg Írország, Cork-ban dolgozok, es esik mint a kötél, árvíz riadó van. Tudtam hogy ez lessz, és inkabb ez mint havat lapátolni. Az emberek is full barátságosak, sokkal nyitottabbak mint amire szamitottam.
15
Az írek igen, mások mint az angolok.
Sokkal barátságosabbak. Talán ha be lehetne itt is illeszkedni szociálisan akkor elviselhetőbb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!