Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Van esélyem Angliában dolgozni...

Van esélyem Angliában dolgozni vagy esélytelen a dolog? 20/l

Figyelt kérdés
Van egy érettségim jelenleg. Most csinálom az ápolónő szakmát.Jövő júniusban lesz meg az e kategóriás szakápoló végzettségem,ami középszinten a legmagasabb Magyarországon. Külföldön nem tudom,hogy vannak az ápolónő szintek mivel Magyarországon ez a hierarchia van. Angol nyelvvizsgám nincs, viszont angolból érettségiztem mint idegen nyelv. Jelenleg járok külön angol tanárhoz de alapszinten beszélek angolul.Jövő májusban emelt érettségizek egészségügyi alapismeretekből. Megkérdeztem osztályfőnökömet,hogy az e kategóriás ápolói végzettségemet elfogadják e külföldön ő azt mondta igen. Angliában van barátom ismerősöm akihez mennèk először, nyilván nem örökre de közös albérletbe. Ő szerinte sima a dolog de szerintem nem igazán van a dolgok tudatában mármint brexit és a rettegett pontrendszerre gondolok. Mert ő még a brexit előtt ment ki úgy még könnyű volt. Nekem is úgy kellett volna de hát akkor még csak 16 voltam mikor bevezeték ezt a rendszert. Szóval mit tanácsolnátok? Elsősorban olyantól várok választ aki kint él,és légyszives ne kövezettek meg mert tudom milyenek itt a magyarok gyakori kérdéseken.

szept. 25. 09:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#10 Hát mondjuk én a hideg, esős, borús éghajlat helyett a jó meleg és napfényes mediterrán partvidéket választanám. Meg az élővilág diverzebb délen, pl:. ilyen menő kígyók élnek ott:

[link]

Meg azért Izlandnak és Észak-Skandináviának is megvan a maga szépsége, én viszont nem élnék ott mert az ottani időjárástól full depis lennék. Dehát mindenkinek más jön be, kinek a pap,kinek a papné.

szept. 27. 15:21
 12/16 anonim ***** válasza:
66%

“ Miért akar mindenki az undorító éghajlatú Angliába menni? Én inkább valami naposabb, melegebb helyre mennék, pl:. Ciprus, Andalúzia, Franciaország Földközi-tengeri partvidéke. Meg Anglia területileg mindössze Magyarország másfélszerese, mégis ötször annyian élnek ott mint hazánkban. Egy ilyen zsúfolt, borús helyen ki akarna élni?”

A 8- nak igaza van. Én 11 éve Angliában élek és a mentális egészségembe került. Sajnos pár ismerősöm rosszabbul járt és már nincsenek köztünk. Az idő zord, D vitamin hiányban fogsz szenvedni. Az emberek barátságtalanok, ridegek, az alkohol és drog tartja őket mozgásban.

okt. 18. 10:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Akkor talán megmagyarázhatnád hogy mi a francnak maradtal ott 11 évet ha ennyire nen tetszett az éghajlat?
okt. 18. 11:11
 14/16 anonim ***** válasza:

13

A pénz és karrier miatt. De így utólag talán nem érte meg az áldozat.

okt. 18. 12:09
 15/16 anonim ***** válasza:

Pedig tudtad alapbol hogy esik nem?

Én jelenleg Írország, Cork-ban dolgozok, es esik mint a kötél, árvíz riadó van. Tudtam hogy ez lessz, és inkabb ez mint havat lapátolni. Az emberek is full barátságosak, sokkal nyitottabbak mint amire szamitottam.

okt. 18. 14:26
 16/16 anonim ***** válasza:

15

Az írek igen, mások mint az angolok.

Sokkal barátságosabbak. Talán ha be lehetne itt is illeszkedni szociálisan akkor elviselhetőbb lenne.

okt. 18. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!