Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha Elvis Presley élne, Donald...

Ha Elvis Presley élne, Donald Trumpot vagy Kamala Harrist támogatná az elnökválasztáson?

Figyelt kérdés

szept. 22. 15:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Az ő gondolatait rajta kívül senki sem tudhatja
szept. 22. 16:01
 2/16 anonim válasza:
89%
Honnan kéne nekünk tudunk? Egyébként meg igen, csak Elvis tudhatja, hogy kit akar támogatni
szept. 22. 16:56
 3/16 anonim ***** válasza:
89%
De mivel nem él, így okafogyott az egész.
szept. 22. 17:27
 4/16 anonim ***** válasza:
73%
Ha csak azt vesszük, hogy a művészek, zenészek zöme a demokratákat támogatja, így valszeg Elvis is Kamala Harrist támogatja.
szept. 22. 17:59
 5/16 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudjuk. Viszont Elvis egyrészt egy más generáció volt. Akkoriban természetes volt a homofóbia, valamint Elvis egy elég macsó, nőfaló típus volt. Nekem az az érzésem, Trump szimpatikusabb lenne neki, ha élne.
szept. 22. 22:08
 6/16 anonim ***** válasza:
31%
Nem hiszem, szinte nincs olyan színész, zenész aksi Trumpot támogatná.
szept. 22. 22:25
 7/16 anonim ***** válasza:
90%

6-os: Közel 50 év alatt nagyot változott a világ. A wokeizmus sehol se volt még akkor, a melegjogok gyermekcipőben jártak. Sok régi, öreg művész inkább jobboldali volt és semmi bajuk nem lett belőle. Pl. Ronald Reagan is színészként kezdte. De Alain Delon se volt valami nagy liberális, ha fiatalabb lett volna, valószínűleg a karrierje is megsínylette volna ezt.

[link]

Máshogyan szocializálódtak. Én még nem vagyok 50, de én is el vagyok képedve sok ilyen mai "woke" meg LMBTQ dolgon, pedig nem vagyok jobboldali szimpatizáns. A mentalitás az elmúlt 20 évben is sokat változott.

szept. 22. 22:31
 8/16 anonim ***** válasza:
84%
szept. 22. 22:34
 9/16 anonim ***** válasza:
75%
7) azt is vedd figyelembe, hogy akkor a republikánus párt is teljesen más volt. Ma már tele van fundamentalista keresztényekkel, megszállott hívőkkel. Azért 50 éve sokkal konszolidáltabb volt szerintem.
szept. 22. 22:44
 10/16 Telelő Teve ***** válasza:
100%

Country zenészek közt elég sok republikánus van, hiszen a közönség is inkább oda húz. Jason Aldean, Billy Ray Cyrus vagy Hank Williams Jr. annyira nem ismertek Magyarországon, de ott elég nagy névnek számítanak. Milliók hallgatják őket és nyíltan republikánus Trump támogatók.

Aki viszont Magyarországon is ismert az pl. Ted Nugent, Trump-párti rocksztár, kb. az amerikai Pataky Attila. Kid Rock fel is lép a republikánus rendezvényeken, vele magyar politikusok is fotózkodtak. Ő mondjuk az amerikai Som Lajos.

Kanye Westnek is elég híresen se veled - se nélküled kapcsolata van Trumppal, de alapvetően a támogatók közt tudható be. Rajta kívül is akad jó pár népszerű néger és latino (Lil Pump - Gucci Gang még megvan?) rapper a Trump-táborban, ami azért elég komoly szépséghiba a demokratáknak, hiszen ezek az influencerek az ő köménymagjukat csábítják el.

Elvis most lenne 89 éves - nem lenne precedens nélküli egy ilyen kivénhedt rocksztártól a Trump támogatás. Anno Nixonnal is találkozott a Fehér Házban elnöksége alatt, még egy elég gyenge vígjáték is készült a sztoriból pár éve: [link]

Akadnak ugyan olyan klasszikus republikánus közszereplők, mint Clint Eastwood akik azt mondták, hogy ők ugyan jobboldaliak, de Trumpot nem veszi be a gyomruk és nem hajlandóak támogatni, de azért Elvisnek szerintem bejönne Trump showman alkata.

szept. 23. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!