Most is el fogja csalni a háttérhatalom az USA választást hogy megint a demokraták győzzenek?
szept. 21. 23:10
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Megpróbálják, de nem fog sikerülni.
33 szavazat
1/27 anonim válasza:
persze :D
nincs Trumpra szükség, ebbe mi a csalás?
másodjára is fi fogják ebrudalni :D
2/27 anonim válasza:
Azt mondja egy tanulmány felfedezte, hogy a levélszavazatok miatt fordult, írja mindezt 2024.-ben. Én már akkor megmondtam, hogy fordulni fog, mert utánaolvastam, hogy Biden a szavazatok 2/3 számíthat. Pedig én nem végeztem komcsi (Fideszes) elitképzőt, így mindezt “”mezítlábas”” tudásommal állapítottam meg.
3/27 anonim válasza:
Nem mindegy? Mindkét oldal szektásokból áll, a háttérben meg egy célért dolgoznak.
4/27 Gál Gábor 2024 válasza:
Igen, ahogy elcsalták 2000-ben, 2004-ben és 2016-ban is.
5/27 anonim válasza:
Ha máshogy nem megy, akkor remélem elcsalják, nem kérünk a vén hülye Trampliból.
6/27 anonim válasza:
A kérdés szánalmas konteó szagú, inkább az ezotéria kategóriába való.
7/27 anonim válasza:
Már a kérdés is mi az Isten? Ha Kamala nyer, akkor elcsalták a választást? Xd
8/27 anonim válasza:
Fogd már fel, hogy maga Trumpnis beismerte, hogy nem ő az elnök, alulmaradt 7 millió szavazattal.
9/27 anonim válasza:
Az megvan, hogy 2020-ban sokan aevélszavazatokat preferaltak?
10/27 anonim válasza:
20-ban sem csalták el, ezt us csak az egoista, nárcisztikus pocs trump terjeszti azóta is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!